serecans Üye Su anda elimdr s6edge var ama fotograf konusunta tatmin etmiyor hani kenarda dursun istedigim zaman fitograf cekerim diye dusunuyorum SM-G925F ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
Su anda elimdr s6edge var ama fotograf konusunta tatmin etmiyor hani kenarda dursun istedigim zaman fitograf cekerim diye dusunuyorum SM-G925F ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
DarkredBlue61 Üye Shadow Nightmare' Alıntı: Darblue çok bilmişlik yapma doru sölüyor Genişletmek için tıkla ... Kimden Duydunuz 808in 8 Mplik Resim Çektiğini? Kullandığım Cihaz Benden İyi Bilecek Değilsinizya
Shadow Nightmare' Alıntı: Darblue çok bilmişlik yapma doru sölüyor Genişletmek için tıkla ... Kimden Duydunuz 808in 8 Mplik Resim Çektiğini? Kullandığım Cihaz Benden İyi Bilecek Değilsinizya
JustWatch34 Üye DarkredBlue61' Alıntı: Kimden Duydunuz 808in 8 Mplik Resim Çektiğini? Kullandığım Cihaz Benden İyi Bilecek Değilsinizya Genişletmek için tıkla ... tamam sen anlamadın 8 MP Çekiyo ama sensörü 42 1 MP Resimleri sıkıştırıyor nokia 808 Purewiew inceleme yaz youtubeye öğren
DarkredBlue61' Alıntı: Kimden Duydunuz 808in 8 Mplik Resim Çektiğini? Kullandığım Cihaz Benden İyi Bilecek Değilsinizya Genişletmek için tıkla ... tamam sen anlamadın 8 MP Çekiyo ama sensörü 42 1 MP Resimleri sıkıştırıyor nokia 808 Purewiew inceleme yaz youtubeye öğren
man20 Üye Kırıcılığa gerek yok. Güzel bir video, izleyin. Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
furyzer0 Üye DarkredBlue61' Alıntı: Kimden Duydunuz 808in 8 Mplik Resim Çektiğini? Kullandığım Cihaz Benden İyi Bilecek Değilsinizya Genişletmek için tıkla ... DarkredBlue61' Alıntı: Bu Saatten Sonra Almak Mantıklı DeğilBence Benim Bu 2.5 Senem Bu Cihaz İle Huyunu Suyunu Biliyorum Neredeyse.Nasıl En Kaliteli En İyi Kareyi Çıkartacağımı Kestiriyorum Bence Almayın Whatsapp vsde Zaten Desteği Kesiyor Kimden AKıl Aldında Burada Gelip Şaçmalıyorsun? Genişletmek için tıkla ... Cevap verecektim ama arkadaşlar vermiş zaten sensorune laf yok zaten 41 mp o ancak 41 çekmiyor Sent from mTalk using lumia950
DarkredBlue61' Alıntı: Kimden Duydunuz 808in 8 Mplik Resim Çektiğini? Kullandığım Cihaz Benden İyi Bilecek Değilsinizya Genişletmek için tıkla ... DarkredBlue61' Alıntı: Bu Saatten Sonra Almak Mantıklı DeğilBence Benim Bu 2.5 Senem Bu Cihaz İle Huyunu Suyunu Biliyorum Neredeyse.Nasıl En Kaliteli En İyi Kareyi Çıkartacağımı Kestiriyorum Bence Almayın Whatsapp vsde Zaten Desteği Kesiyor Kimden AKıl Aldında Burada Gelip Şaçmalıyorsun? Genişletmek için tıkla ... Cevap verecektim ama arkadaşlar vermiş zaten sensorune laf yok zaten 41 mp o ancak 41 çekmiyor Sent from mTalk using lumia950
Aybin.Kilic Üye Enteresan Lumia 1520 listede yok. Onunda kamerası purewiev teknolojisine sahip Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Enteresan Lumia 1520 listede yok. Onunda kamerası purewiev teknolojisine sahip Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız