kameraman: mervecan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
kameraman: mervecan
bugun kent ormanındaydık,bu parkurda 2 kasımda yarış var bende yol durumunu değerlendirmek için bir kaç tur attım....videodaki gördüğünüz hız 54 km

o dağcı Uğur'u bi gün ben yuvarlıcam ama bakalım hangi gün
ben aşkımın dağcı olmasını isteiyoruuummmm

ouSahin

Üye
işin komik yanı ugur uçmadan merve uguru uçurdu

mervecan

Üye
evett çOk istiodu napimm hatta dosyanın adını bile uçan uğur koydumm heves ediodu uçurduk hehehe

xkadir61

Üye
birkeresinde bende orman'ın içindeki,patika yolda kontrolsüz bir şekilde çalıların içine girene kadar böyle hız yapıyordum. şimdi akıllandım. umarım uğurda biraz dikkatli olur.
unutmayalımki bir müsibet, bin nasihattan iyidir.
bence müsibeti yaşamadan nasihatleri kulak arkası yapma. 2 tekerlekli aletler daha çok dikkat gerektirir.ok2:

ağzına sağlık yaaa, ben diyorum ama kime diyorum... beni hiç dinlemiyo...
zaten en ufak bi kaza geçirsin(allah korusun) o bisikletin yüzünü görür bi daha...
bi gün akıllancak ama bakalım ne zaman, beni üzdüğüyle kalcak...

Konu Sahibi

xkadir61

Üye
biraz daha uzun çekemedinmi yaw.
neyse sen işini bilirsin

Ozan

Admin
Konu adına bakınca birden bu ne dedim ki konu içeriğindeki video dan yine dağcılık ve bisiklet sporu duyguları kabaran bir genç gördüm Başarılar

Praetor

Emekli Yönetici
Bir gün özellikle nişanlını ve tabii ki tüm MaxiCep ailesini üzeceksin diye endişelenmeden edemiyoruz Uğur!..
Bari gerekli tüm dikkat ve özeni göster şu sporu yaparken...

Görebildiğim kadarıyla Uğur'un dirsekleri, dizi çıplak, kafasında kaskı yok
Neyse ki Gülesin'in ellerini tuttuğu elleri parçalanmasın diye eldivenini takmış...

Konu Sahibi
mtb bisikletlerinde kask ve eldiven yeterlidir,geri kalan yerleri korumaya gerek yoktur.
ewet kask eksik ama alıcam yakında.bilinçli bir kullanıcıyım.bindiğimiz yer zeminide yumuşak oldugu için tehlike arz etmiyor...
ama aşkımı üzdügümün farkındayım... ama benim bisiklet ile yaşadığım mutluluğu bir bilse...

ben biliyorum ama...... ama sen... benim ne kadar üzüldüğümün "farkındayım" desen de farkında değilsin... neyse...
sen mutlu ol kafana göre takıl, ben nasılsa üzülüyorum, bişi değişmiyo...
ben mutsuz olsam da olur
...

Ayrıca,, o güzel yorumun içinde seni yürekten tebrik ediyorum praetor., insan düşünceli olunca bi başka oluyor,, ağzına sağlık,, alkışlıyorum seni...

Konu Sahibi
bugun kaskımda tamam ve yarışlara katılmam için ısrar eden birkaç kişi var ama aşkımı üzmek istemediğim için bu şansı tepiyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...