Öneri kamera başarısız sorunu

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
kamera başarısız sorunu
Arkadaşlar dün birden kamera bu sorunu vermeye başladı format atıp tekrar custom rom kurdum sora titanium ile verilerimi geri atıp xposedi kurdum ve bir kaç modulünü sora tekrar bu sorun çıktı yani ya titanium yada xposed ikisinden birisi sorunlu şuan ikisinide kurmadım kamera çalışıyor ama hangisi sorun çıkartıyor bilmiyorum

SHS

Üye
aynen telefon ne

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
Evet s4 4.4.2 yüklü

blsm_mr

Üye
hard reset yap bidaha dön bize

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
Zaten yaptım wipe data cache system yaptım sora yeni sistem attım düzeliyo bu iki programdan biri yine bu sorunu çıkartıyor

blsm_mr

Üye
programları kurmayacaksın o zaman programların içindeki kodlar heralde işletim sisteminin kamera yazılımına müdahale ediyor ondan olabilir

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
Başka çare yok mu

blsm_mr

Üye
orjinal rom at kies ile tekrar dene

mcnpl4

Üye
kamera uygulamasinin verilerini temizle belki duzelir

SHS

Üye
Xposeddan olabilir bende garip hatalar alıyorum, res atınca düzeliyor

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
Verileride sildim olmadı orjinal kamera dışında google kamera indirdim oda aynı hatayı verdi

mcnpl4

Üye
xposedden vazgecmek istemiyorsan modulleri tek tek devre disi birakip denemen lazim o zaman

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
Zaten xposed olduğunu bilsem hiç kullanmicamda titaniumda olabilir

Titaniumla alakası yok yedek alma geri yükleme uygulamasının kamerayla ne alakası olacak kesinlikle xposedde yüklediğin modüllerle ve ayarları ile alakalı. At formatı kur titaniumu gör sorun olmayaktır, ama yedeklediğin sorunlu ayarları tekrar yüklersen yine aynı sorunu alırsın.