FatoŞ Üye Ve arkamdan hiç ağlamasınlar.. Gülsünler.. Hep güldükleri gibi.. inanmasınlar.. Yanındaymışım gibi gülsünler.
Ve arkamdan hiç ağlamasınlar.. Gülsünler.. Hep güldükleri gibi.. inanmasınlar.. Yanındaymışım gibi gülsünler.
FatoŞ Üye Yarası kabuksuz ıssızlığın yüklendiği bir vakitte vurdular beni O akşam minnetsiz yarınlara kurbanlar verildi Beyinler fışkırdı duvarların yüzüne Alevleri hala dipdiriydi (Yine hatırladım ... )
Yarası kabuksuz ıssızlığın yüklendiği bir vakitte vurdular beni O akşam minnetsiz yarınlara kurbanlar verildi Beyinler fışkırdı duvarların yüzüne Alevleri hala dipdiriydi (Yine hatırladım ... )
FatoŞ Üye Ne de haklıymış meğer aşk uğruna yananlar.. Neylerim Sen yoksan eğer.. Bu dünyayı.. Canımı neylerim..
Ne de haklıymış meğer aşk uğruna yananlar.. Neylerim Sen yoksan eğer.. Bu dünyayı.. Canımı neylerim..
FatoŞ Üye Yüreğimi Yetim Bırakıp Gitti.. Evvela Bu yollarda artık Ayakta Durulmaz.. Düşme Vaktidir Yürek Dinle.. Düşme Vakti...
Yüreğimi Yetim Bırakıp Gitti.. Evvela Bu yollarda artık Ayakta Durulmaz.. Düşme Vaktidir Yürek Dinle.. Düşme Vakti...