Salihyet Üye (daha önce ki konularda bana yapılan ithamlara cevap) işte konu budur.. Her ortamda FB 'ye sataşmak..
(daha önce ki konularda bana yapılan ithamlara cevap) işte konu budur.. Her ortamda FB 'ye sataşmak..
NeedLeFLuff Üye ouSahin' Alıntı: Sepetleyelim derken sepetlenmeyinde... Önünüzdeki maçlara bakın bizden önce davranan takımlar olur amenna sonra gönlümüzde şampiyon diye gezersiniz biz kendimize degil takımımıza güveniyoruz önümüzde Chealsea maçı var önemli olanda bu dedigim gibi bu hafta şampiyonluk haftası degil ligin sonundaki liderlik önemli.. Genişletmek için tıkla ... Son yazdığım Chelsea maçıyla ilgili mesajda bu post u alıntı yapacaktım unutmuşum.Kendini uyanık zanneden arkadaşlar konuyu baştan sona okuyup körükörüne yorum yapmasanız görürdünüz. DiaBLoS' Alıntı: Konu: Galatasaray - Gaziantep Maçı. Senin söylediğin ne. ? Gerçekten ilginç Genişletmek için tıkla ... Salihyet' Alıntı: (daha önce ki konularda bana yapılan ithamlara cevap) işte konu budur.. Her ortamda FB 'ye sataşmak.. Genişletmek için tıkla ...
ouSahin' Alıntı: Sepetleyelim derken sepetlenmeyinde... Önünüzdeki maçlara bakın bizden önce davranan takımlar olur amenna sonra gönlümüzde şampiyon diye gezersiniz biz kendimize degil takımımıza güveniyoruz önümüzde Chealsea maçı var önemli olanda bu dedigim gibi bu hafta şampiyonluk haftası degil ligin sonundaki liderlik önemli.. Genişletmek için tıkla ... Son yazdığım Chelsea maçıyla ilgili mesajda bu post u alıntı yapacaktım unutmuşum.Kendini uyanık zanneden arkadaşlar konuyu baştan sona okuyup körükörüne yorum yapmasanız görürdünüz. DiaBLoS' Alıntı: Konu: Galatasaray - Gaziantep Maçı. Senin söylediğin ne. ? Gerçekten ilginç Genişletmek için tıkla ... Salihyet' Alıntı: (daha önce ki konularda bana yapılan ithamlara cevap) işte konu budur.. Her ortamda FB 'ye sataşmak.. Genişletmek için tıkla ...
DiaBLoS Admin Konu Sahibi Yine senin söylediklerinle alakalı değiL Konu Konu: Galatasaray - Gaziantep Maçı. Sen feneri yener sepetleriz diyorsun Ne lahana ne turşu
Yine senin söylediklerinle alakalı değiL Konu Konu: Galatasaray - Gaziantep Maçı. Sen feneri yener sepetleriz diyorsun Ne lahana ne turşu