Aziz™ Üye Kağıt yuvarlama sanatı(bakmanızı öneririm) Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 820x837 ve 481KB. Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 1200x1200 ve 234KB.
Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 820x837 ve 481KB. Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 1200x1200 ve 234KB.
Aziz™ Üye -YARINIYOK-' Alıntı: kağıt olduğuna eminmisin süper ötesi ya muhteşem Genişletmek için tıkla ... evet onlar kağıt yapmasını bilenler neler yapıyormuş --------------- Ekleme --------------- Unstable01' Alıntı: ay o kelebekler cicekler böcükler ne güzl bayıldım valla Genişletmek için tıkla ... bayılma kız ayıl
-YARINIYOK-' Alıntı: kağıt olduğuna eminmisin süper ötesi ya muhteşem Genişletmek için tıkla ... evet onlar kağıt yapmasını bilenler neler yapıyormuş --------------- Ekleme --------------- Unstable01' Alıntı: ay o kelebekler cicekler böcükler ne güzl bayıldım valla Genişletmek için tıkla ... bayılma kız ayıl
Mert Üye Kağıt yuvarlama yazısını görünce kağıtları yuvarlayıp futbol topu yapma sandım. Heralde vurunca dağılmayan top yapma sırrı diye düşündüm.
Kağıt yuvarlama yazısını görünce kağıtları yuvarlayıp futbol topu yapma sandım. Heralde vurunca dağılmayan top yapma sırrı diye düşündüm.
Aziz™ Üye Mert' Alıntı: Kağıt yuvarlama yazısını görünce kağıtları yuvarlayıp futbol topu yapma sandım. Heralde vurunca dağılmayan top yapma sırrı diye düşündüm. Genişletmek için tıkla ... yok daha neler..
Mert' Alıntı: Kağıt yuvarlama yazısını görünce kağıtları yuvarlayıp futbol topu yapma sandım. Heralde vurunca dağılmayan top yapma sırrı diye düşündüm. Genişletmek için tıkla ... yok daha neler..
Aziz™ Üye jeki01' Alıntı: güzel paylaşım. teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... çeşnibahar' Alıntı: hoş duruyolar.. teşekkürler.. Genişletmek için tıkla ... rica ederim.. huri$' Alıntı: bunu deniycem Genişletmek için tıkla ... o zaman ellerine sağlık olsun abla.. X_MaN_YaK' Alıntı: harıkalar Genişletmek için tıkla ... evet..
jeki01' Alıntı: güzel paylaşım. teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... çeşnibahar' Alıntı: hoş duruyolar.. teşekkürler.. Genişletmek için tıkla ... rica ederim.. huri$' Alıntı: bunu deniycem Genişletmek için tıkla ... o zaman ellerine sağlık olsun abla.. X_MaN_YaK' Alıntı: harıkalar Genişletmek için tıkla ... evet..