Kağıt kesme sanatı

Aziz™

Üye
Kağıt kesme sanatı

Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 900x1200 ve 406KB.

Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 850x837 ve 161KB.

Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 799x788 ve 194KB.

Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 900x833 ve 291KB.

Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 900x886 ve 257KB.

Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 900x932 ve 307KB.

Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 900x1148 ve 318KB.

Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 800x781 ve 205KB.

Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 900x903 ve 222KB.

Tepkiler: ebuş..., Lord_oF_Dark, ***BlackrosE*** ve 1 kişi daha
çok teşekkür ederim ama bu snatın adı origami değil mi ??

tmm şimdi oldu bn ikisinide benzettim tşkler bilgi için

--------------- Ekleme ---------------

tşkler bilgi için ikisinide aynı sanıyordum

Revengeful

Emekli Yönetici
Onlar kağıtmı şimdi ya vallah yapanlara helal olsun

resimler gözükmüyokiiiiiiiiiiii

Aziz™

Üye
gözükmüyormu bende cam gibi gösteriyor maşallah

ebuş...

Üye