-YARINIYOK- Üye Konu Sahibi Castle' Alıntı: Hayırlı olsun abla Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler kardeşim
-YARINIYOK- Üye Konu Sahibi Reşwan' Alıntı: Tebrikler hayırlı olsun başarılar dilerim nadide üşütmeyesin dikkat et. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim dikkat ederim tabi
Reşwan' Alıntı: Tebrikler hayırlı olsun başarılar dilerim nadide üşütmeyesin dikkat et. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim dikkat ederim tabi
-YARINIYOK- Üye Konu Sahibi 'Enver'' Alıntı: hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Sağol teşekkür ederim
zaza Üye -YARINIYOK-' Alıntı: kars yolundayım Genişletmek için tıkla ... hayırlı yolculuklar bence ulaşmışsındır şimdi
-YARINIYOK-' Alıntı: kars yolundayım Genişletmek için tıkla ... hayırlı yolculuklar bence ulaşmışsındır şimdi
-YARINIYOK- Üye Konu Sahibi kaydımı yaptım da yurt işini halletmedım tekrar gelişte halledecegim inşallah şuan da otobüsteyim ordu ya dönüyorum ama hala otobüs hareket etmedi
kaydımı yaptım da yurt işini halletmedım tekrar gelişte halledecegim inşallah şuan da otobüsteyim ordu ya dönüyorum ama hala otobüs hareket etmedi
pelın_ -YARINIYOK-' Alıntı: kaydımı yaptım da yurt işini halletmedım tekrar gelişte halledecegim inşallah şuan da otobüsteyim ordu ya dönüyorum ama hala otobüs hareket etmedi Genişletmek için tıkla ... tekrar gozun aydın tatlım ınş onuda en yakın zamanda halledersın zaten bı sure sonra ewe cıkarsınn
-YARINIYOK-' Alıntı: kaydımı yaptım da yurt işini halletmedım tekrar gelişte halledecegim inşallah şuan da otobüsteyim ordu ya dönüyorum ama hala otobüs hareket etmedi Genişletmek için tıkla ... tekrar gozun aydın tatlım ınş onuda en yakın zamanda halledersın zaten bı sure sonra ewe cıkarsınn
-YARINIYOK- Üye Konu Sahibi pelın_' Alıntı: tekrar gozun aydın tatlım ınş onuda en yakın zamanda halledersın zaten bı sure sonra ewe cıkarsınn Genişletmek için tıkla ... Sağol canım bulunur bir yolu ----------Eklendi @ 15:11:55 ---------- Yazıldı @ 15:11:32 ---------- Masha' Alıntı: Hadi hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
pelın_' Alıntı: tekrar gozun aydın tatlım ınş onuda en yakın zamanda halledersın zaten bı sure sonra ewe cıkarsınn Genişletmek için tıkla ... Sağol canım bulunur bir yolu ----------Eklendi @ 15:11:55 ---------- Yazıldı @ 15:11:32 ---------- Masha' Alıntı: Hadi hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim