Kafayı yicem acil yardım edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xas123

Üye
    Konu Sahibi
Kafayı yicem acil yardım edin
Akrabamın bilgisayarına format attım. Daha sonra modem cdsini yüklerken en sonda modem görünmedi tarzı bir sorun verdi ne yapsak modem görünmüyor. Aygıt yöneticisinde sm bus denetleyicisi ve bir kaç şey soru işaretli. Bazı yerlerde driver vs. gibi şeyler söylediler ama bi türlü yapamadım.

pc anakart: gigabyte GA-K8NS
Bios: Award modular bios v6.00

Medemde kücük bir dügme var.Hani format gibi bise yapiyor,resetliyo..Ona kalem gibi biseyle basin ondan sonra gine deneyin modem yazilimini pc ye yüklemeyi.

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap

Modemi USb den mi bagliyorsun? Yoksa ethernetten mi? Modem marka ve modelin nedir?
USB den bagliyorsan;

kurdugun yazilimi kaldir, modemin bilgisayardan baglantisini kes, once CCleaner ile Registry temizligi yap. Sonra;

1-CD yi tak ve yazilimi kur
2-kurulum islemi bitince usb modemini tak

Eger yine hata alirsan;

kurdugun yazilimi kaldir, modemin bilgisayardan baglantisini kes, once CCleaner ile Registry temizligi yap. Sonra;

1-Kurulum cd si icindeki driver klasorunu (kullandigin isletim sistemine gore olanini) masaustune kopyala
2-USB aygiti tak
3-aygit yoneticisini ac ve oradaki tanimlanamayan usb aygiti bul ve uzerinde sag klik yap ve surucu guncelleyi sec
4-cikan pencereden surucunu bilgisayardan yukle gibi bir secenek var onu sec ve acilan dosya yoneticisi yardimiyla masaustundeki klasordeki driver klasoru icindeki dosyayi bul ve sec.

Ethernet baglantisi yapiyorsan bunlarin hicbirine gerek yok, ayrica modemi resetlemenede gerek yok. Resetlersen yeniden yapilandirman gerekebilir.

xas123

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim halloldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...