Telefon Tavsiyesi Kafamı Kurcalayan Markalar

mtlcn59

Üye
    Konu Sahibi
Kafamı Kurcalayan Markalar
Telefon almak istiyorum Meizu MX4 ve Zenfone 2 arasında kararsız kalmıştım. Çoğu kişi Zenfone 2 dedi ama haziran ayında çıkacağı için o zamana kadar daha iyi telefonlar üretilicek diye açıkçası Zenfone 2 istemiyorum. Bunun yerine şimdilerde çıkıcak yada çıkmış olan telefonlar arıyorum. Pek oyun oynamam ama 3 tane +2 gb li oyun ve facebook v.b uygulamalarda takılırım. Ama hala böyle isteyebileceğim bir telefon bulamadım. Şimdilerde baktığımda Lenovo Vibe X2 , LG G2 - G3 , Sony Xperia Z2-Z3 bunlara baktım ama hala bir sonuca eremedim. Farklı telefon tavsiyeleri yada söylediğim telefon tavsiyeleri 2 tane tavsiye söylerseniz iyi olur. Biri fiyatı biraz yüksek ve birisi 1000 TL civarı bir şey. Ama tabii istediğim telefonu bulamazsam bütçeyi arttırmak zorundayım. Yardımınıza ihtiyacım var kısaca

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
bu kararsızlıkla hazirana varabilirsin

Tepkiler: elmacıadam ve Dede

Buğra

Admin
Xperia z2 al o zaman 1350 TL ye bizdeuygun.com sitesinde mevcut

Bak z2 veya G3 gayet iyi telefonlar ucuzlar da biraz daha şu tatilden sonra ama 2 tele de pişman olmazsın

lazye

Üye
Z2 kesinlikle olmazsa g2 ama beklersen zenfone 2 64 bit işlemci

MaxipmaN

Üye
z3 alabiliyosan z3 al neden z2 tavsiye ediliyor?

Asus Zenfone 2 , Mart ayının sonlarına doğru Türkiye'de satışa çıkacak.

Tepkiler: key43 ve B.A.R.O.N

0MG90

Üye
z3 alabiliyosan z3 al neden z2 tavsiye ediliyor?
Z2 ile Z3 arasında pek fark yok. Tasarım değişikliği var daha çok. Onun yerine Z2 alması daha mantıklı.
Bence üst model olarak ya Z2 al ya da G2. Ben Z2 aldım kurtuldum, bu yeni modellerin sonu gelmez daha çok bekleme.

Z3 alabiliyorsan Z3 al ama benim tavsiyem Z2 kesinlikle pişman olmazsın

Meizu Mx4 ya da z3 bu arada Haziran Temmuz gibi gelicek zenfone 2

Huawei g7 zaten 64 bit işlemcisi var 3000 MPa.batarya ve alüminyum kasa

mtlcn59

Üye
    Konu Sahibi
Meizu MX4 alırsam pişman olurmuyum?

mtlcn59

Üye
    Konu Sahibi
Yok kardeşim ya meizu MX4 de alırsan G7 de alırsan pişman olmazsın merak etme ama dediğim gibi Z3 alabiliyorsan Z3 ama alamıyorsan Z2
beğenmedim açıkçası. Ama fiyatına göre iyi bir telefon.

Meizu hafıza kartı desteği yok biliginize