gaffarson
Üye
adam deliliğe vurup adından söz ettiriyo şaka maka...
reklamın iyisi kötüsü olmaz diyorsun ama bilmiyorum dünya benim olsa bu adam gibi olmak istemem
manyak demişken bir de böyle bir türü var görmüşsünüdür belki
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bence de olma...ilk yorumumda gördün kendisine dair olan düşüncelerimi...
evet izlemiştim...bu tarz şeylerden hiç haz etmem...ben bunları şaka ,eğlence vs.. olarak görmüyorum...afedersin ama ö.küzlük olarak görüyorum...biri gelicek ve beni suya atıcak neymiş şaka...bu bnm için bi cinayet sebebi olabilir mesela...
en sonda ki de ayrı bi komik,adam kafasına vurulunca tepki veriyo doğal olarak ama kamerayı işaret edince sırıtıyo...ben aynısını yaşasam adama öyle bi bakarım ki vallaa o an oracıkta ölür herhalde... sıkıyosa bi daha vursun bakalım sırıtarak...
vallaa bnm asla tahammülüm yok...ben eğlenmeyi gülmeyi muhabbeti çok severim ama el şakalarından özellikle de kafama vurulmasından hiç haz etmem...muhabbetin samimiyetin yerinin ayrı seviyenin saygının yerinin ayrı olduğunu düşünür karşımdaki insanlardan saygı beklerim...keza ben de karşımdakilere öyleyimdir...
izledim onu..yaa yine bi derece (sonuç itibari ile ıslanılan bi şaka olduğundan yine de bana hitap etmiyo tabi ) insanların yönlendirme dahi olsa kendi tercihleri doğrultusunda o şakaya maruz kalıyolar ve etrafta ki insanlar ekipten olduğu ve herkes güldüğü için şaka olarak nitelendirilebilir...
ama diğeri direkt olarak size yapılmış bi işlem (kafaya vurma,çelme takma,denize itme vs..vs..) yani bi nevi nahoş hareketler...
bu arada geç yazmamın sebebi,camdan bakarken bi çift gördüm karşı apartmanın önünde,onları izlemeye daldım..önce çocuk kıza bağırdı sonra konuştular,kız ağladı hüngür hüngür,çocuk ellerini tuttu,saçını okşadı,sarıldı ve sanırım barıştılar.. ama kız hala ağlıyodu..sonunu göremedim içeri girdim.. bakiym gelişme var mı...
deşifre
cidden çok korkutucu aynısını arada Atom'la yaparız da izlemek ile birebir yaşamak arasındaki farkı tahmin ble edemezsin aklın gidiyor duvarın ardından bakıp yaklaştığını gördükçe
Hz. David
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?