pRime.
Üye
ben taktım buna
ama eksılerını merak edıyorum
yakıt özellıkle
hangisi yav?
Arabaya yazık..
Yav cruze çok yakıt yiyo alma ben demistim demiyim
Bak polo diyorum alman diyorum yüzde 35 tasarruf ve sehir dışına çıkarsan gerçekten cok az yakıt harcar dahada bişi demiycem
test sürüşüne çıkmadan önce yol bilisayarındaki tüm değerleri sıfırlarsınız. kullanım tarzınıza göre cruzeyi kullanmaya başlarsınız ve test bittiğinde bakarsınız değerlere. 2-3 km ile yetinmeyeceğinizi baştan söylersiniz bayiye. benim aklıma gelen budur.
böyle bır yorum geldı arkadasın bırınden
Bak polo diyorum alman diyorum yüzde 35 tasarruf ve sehir dışına çıkarsan gerçekten cok az yakıt harcar dahada bişi demiycem
Geçenlerde arkadaşım geldi yanıma cruze alacamda cruze alacam diye tuturdu. Oda sağlık sektöründe çalışıyor, hastanelerden yayılan bir virüs olabilirmi acabam
1500 motor olduğu için fazla yakmıyor, ama azda yakmıyor tabi1300-1400 lere göre fazla tüketiyor. Kango'yla kıyaslarsan ikiside aynı seviyede tüketime sahip. Bunun dizel seçeneği varmı bilmiyorum eğer varsa onu tercih et. Bizim burda bir kaç kişide var çok cool araba. Bana göre tek eksisi iç tasarımı. Sağlam araba pişman olmazsın. En önemlisi sen beğenmişsin bunu.
güzel kardesımmm anlatamıyomuyum
senın hayalindekı araba olablr polo
ama kücük bana göre
ben aile arabası ıstıyorum
bu küçük küçükkk
Israr ediyomuşum gibi olcak ama Honda jazz'a da bakmanı öneririm. Az yakar, geniştir, aile için uygun araçtır.
Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 3 misafir)
Memleket meselesi haline döndü
Nissan micrada olmaz diyosun ölemi ha bu arada chevroleti nedense beğenmiyorum
Neden gereksizlere açtın ki bu konuya uygun bölüm yokmuydu
etikette at hit yapsın konum
İşte bu ya bunun üstüne söz söylenmez
sen polodan baskasını begenmıyosun zaten ibrahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?