Kafam YARILDIIII !!!

evet 33. sayfa açıldı bu daha sürer tuba merak ettiğim acaba hangi arabayı alacaksın

Tepkiler: Tuba.Erva
yok seni biliyorum zaten 2 senedir farklı hesaplardan da hani arabayı 2012 başı alacaksınya 10 gün kalmış çıkarmı acaba o kadar sayfa

Hala araba konusu devam ediyor . Karar veremedin mi sen? Şaşırdım da

Konu Sahibi
yok seni biliyorum zaten 2 senedir farklı hesaplardan da hani arabayı 2012 başı alacaksınya 10 gün kalmış çıkarmı acaba o kadar sayfa

cıkar tabı yılbasında alcam demedımkı sevgılıler gununde hedıye gelır belkı almama gerek kalmaz

----------Eklendi @ 20:22:28 ---------- Yazıldı @ 20:21:43 ----------

Hala araba konusu devam ediyor . Karar veremedin mi sen? Şaşırdım da

yaa cruzeye asık oldumda konforu ii de
dger özellıklerını yerden yere vuranlarda oldu tıkandım

Ben hiç sormadım galiba ama meblağ neydi?

mutlaka birisi iyi diyorsa diğeri kötü der herkes bir arabay sevmez olumsuz eleştri çıkacak tabiki

Konu Sahibi
mutlaka birisi iyi diyorsa diğeri kötü der herkes bir arabay sevmez olumsuz eleştri çıkacak tabiki

cok yakıyomus ona takıldm ben ama

----------Eklendi @ 20:26:14 ---------- Yazıldı @ 20:25:50 ----------

öyle bı erkek benı bulmaz zaten

e tabi yeni araba suyu ne miktar kullanıyorsan arabaya da o kadar ayırcaksın hele cruze
açılmaz diyordum on dakikada 34.sayfa açıldı

Eskiden Chevrolet çok pahalıydi. Lüks arabaydi çünkü Cadillac gibi. Sonradan bozdu o kaliteyi. Simdi arabanın kendisini ucuz parçasını da çok pahalı satıyor. Ben konfor acısından Honda civici beğeniyorum.

honda civic tam modifiye arabası

Konu Sahibi
e tabi yeni araba suyu ne miktar kullanıyorsan arabaya da o kadar ayırcaksın hele cruze
açılmaz diyordum on dakikada 34.sayfa açıldı

kafam bozarsa napcam blyomusun
babama kartal alcam
kendıme cruze
o da kullanacagı ıcın tek alırsam yakıtı sıkıntı yapıyorum
ama bı bana ait olursa relax

baban seni ne yapar bunca şeyi aldıktan sonra

Konu Sahibi

45 dıyoo 47 dıyoo naptn sen abi
okadar param yok

----------Eklendi @ 20:31:33 ---------- Yazıldı @ 20:30:53 ----------

baban seni ne yapar bunca şeyi aldıktan sonra

napcak alnımdan öper
arabasını bıle ben alcam
benım gbı kızı oldugu ıcın gurur duyuyo

Tepkiler: spy ghost
45 dıyoo 47 dıyoo naptn sen abi okadar param yok----------Eklendi @ 20:31:33 ---------- Yazıldı @ 20:30:53 ----------napcak alnımdan öperarabasını bıle ben alcam benım gbı kızı oldugu ıcın gurur duyuyo
sıfır olacak yani öyle mi

tebrik ederim sen yinede cruze den vazgeçme babanada kartal yerine bora felan al

Kaç yıl binmeyi düşünüyorsun arabaya. Söyle de düşün. Sıfır arabayi benzinli alırsan 2 yıl tüp taktıramazsın. Bakımları masraflıdir. Aldığın yakıtın kalitesi önemli yoksa garanti dışı kalabiliyor

Konu Sahibi

Tepkiler: spy ghost