BrainHacker
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ne diyorsun kardesimHala bunlara inanan insanlar varmı ya
Ne diyorsun kardesim
- - - Eklendi - - -
Arkadaslar psikolajik bir sorunumuz yok ben sizinle paylasmak istedim durumu...
- - - Eklendi - - -
Ve üstelik 1 defa oldu.Daha fazla olursa iste bu kötü olur.
Sakin oL dostum ßana niye kızıyorSun
muska seni kurtaraCak demedim içindeki ayetLer seni koruyaCak. BeLki mantıksız geliyor size ama burda geceleri huzurSuz oLan bir arkadaş vardı , gece yatınca ifade edemediği yaratıkLar rahatsız ediyordu uykudan feci şekiLde bağırarak uyanıyordu, bazende uykuda geziyordu evden çıkıyordu kaç kere aiLesi yoldan geri çevirdi artık nereye gidecekti orasını bilmem ,s
ama s0nra burda şeyh deniLen kişiLer var muska yaptırdıLar o günden sonra hiç öyLe bişey yaşamadı , muskası haLa yanında , bunLarı uydurmıyorum ve kafamdanda yazmıyorum gördügüm bir olay bu binlercesi var böyle
Kızmıyorum usta, niye kızıyım benim demek istediğim şey ayet dediğimiz de bir yazıdır sonuçta. Seni koruyacak olan da Allahtır diyorum. Yani mesela kötü bir vatandaş boynuna muska assa bana bir şey olmasın diye ne derece etkisi olur. O vatandaş o muskayı alırken inanmış demek ki ondandır demek istiyorum. Konuyu da fazla uzatmak istemiyorum ama umarım kendimi ifade edebilmişimdir.
Bir de sizin oralarda gördüğüm kadarıyla mardin yazıyor. Gerçek anlamda şeyh olabilir ama buralar sahte hocalar üfürükçüler yalancı şeyhlerle dolu dikkatli olmak gerekir. Orası küçük yer sonuçta yalancıyı patlatırlar ama adam yalanını iyi yapıyorsa onu da patlatamazlar dikkat önemli yani =) Özet geçersek Ali imran 68 "Allah, inananların dostu ve yardımcısıdır."
- - - Eklendi - - -
@simyacı...
Konu belki gereksiz uzuyor ve belki inanmıyacaksınız ama içimde kalmasın dün konuştuk sana söyledim böyle böyle diye. Gece kendim gördüm, kötü oldu.Neyse korkmayın bunlardan...
"Biliniz ki, Allah, iman edenleri koruyacaktır; çünkü Allah, hain ve nankör olanları sevmez." Hacc-38
"Allah, iman edenlerin velisi(dostu ve yardımcısı)dır. Onları karanlıklardan nura çıkarır; inkar edenlerin velileri ise tağut'tur. Onları nurdan karanlıklara çıkarırlar. İşte onlar, ateşin halkıdırlar, onda süresiz kalacaklardır." Bakara-257
Tmmda ayet bir yazı diyosunda o yazı sıradan yazı Degil Allah'ın sözLeri. Evet bizim burda kökü çok eskiLere dayanan ve gercekten şeyh OLduğu biLinen , güveniLir insanLar var. Burda öyLe sahtekar, üfükrükçü, takLitçiLik yapan insan göremezsin , sende hakLısın bu açıdan. Ve çoğu zamanda şeyhLerin türbeLerine gidiyorLar. Seyit bilal türbesi var burda duymuş musundur bilmiyorum ama piskolojik hastaLarın çoğu oraya gidiyor ve iyiLeşiyor . Gerçek hep bunlar isterSen int seyit bilalı araştır.
Tmmda ayet bir yazı diyosunda o yazı sıradan yazı Degil Allah'ın sözLeri. Evet bizim burda kökü çok eskiLere dayanan ve gercekten şeyh OLduğu biLinen , güveniLir insanLar var. Burda öyLe sahtekar, üfükrükçü, takLitçiLik yapan insan göremezsin , sende hakLısın bu açıdan. Ve çoğu zamanda şeyhLerin türbeLerine gidiyorLar. Seyit bilal türbesi var burda duymuş musundur bilmiyorum ama piskolojik hastaLarın çoğu oraya gidiyor ve iyiLeşiyor . Gerçek hep bunlar isterSen int seyit bilalı araştır.
Kardeşim yazımı eğer düzgün okuduysan demek istediğim şeyi anlamışsındır. Ben de biliyorum Alah'ın sözleri olduğunu. Demek istediğim şeyi anlamadın mı? Konuyu çok uzatmak da istemiyorum. Gecenin de 12.30u nasıl açıklayım bilemedim neyse yarın da erken kalkacam anladınız siz ya =)
Ölmüş bir insandan sıhhat veya rızık beklemek Allaha şirk koşmaktir ..
tamamen bilinç altının oyunu kardeş. ses mes hikaye. kesinlikle eğer rüya hariç GERÇEKTE bir cisim kendiliğinden ws kımıldarsa, hatta oda değil gelip içine girerse tamam. ama beynin oyunu bu kardeş. ben bi ara her akşam her gece cin lerin bana musallat olduğunu görüyordum kabus gibi. ama noldu aldırmadım artık şimdide her akşam toz pembe rüyalar görüyorum
Kızmıyorum usta, niye kızıyım benim demek istediğim şey ayet dediğimiz de bir yazıdır sonuçta. Seni koruyacak olan da Allahtır diyorum. Yani mesela kötü bir vatandaş boynuna muska assa bana bir şey olmasın diye ne derece etkisi olur. O vatandaş o muskayı alırken inanmış demek ki ondandır demek istiyorum. Konuyu da fazla uzatmak istemiyorum ama umarım kendimi ifade edebilmişimdir.
Bir de sizin oralarda gördüğüm kadarıyla mardin yazıyor. Gerçek anlamda şeyh olabilir ama buralar sahte hocalar üfürükçüler yalancı şeyhlerle dolu dikkatli olmak gerekir. Orası küçük yer sonuçta yalancıyı patlatırlar ama adam yalanını iyi yapıyorsa onu da patlatamazlar dikkat önemli yani =) Özet geçersek Ali imran 68 "Allah, inananların dostu ve yardımcısıdır."
- - - Eklendi - - -
@simyacı...
Konu belki gereksiz uzuyor ve belki inanmıyacaksınız ama içimde kalmasın dün konuştuk sana söyledim böyle böyle diye. Gece kendim gördüm, kötü oldu.Neyse korkmayın bunlardan...
"Biliniz ki, Allah, iman edenleri koruyacaktır; çünkü Allah, hain ve nankör olanları sevmez." Hacc-38
"Allah, iman edenlerin velisi(dostu ve yardımcısı)dır. Onları karanlıklardan nura çıkarır; inkar edenlerin velileri ise tağut'tur. Onları nurdan karanlıklara çıkarırlar. İşte onlar, ateşin halkıdırlar, onda süresiz kalacaklardır." Bakara-257
Ne diyorsunuz Saçmalamayın :OCin diye bişey yok demek isterdim ama kuranda cin suresi var
inkar edilemez
Kardesim kendine gelcin diye bir şey yoktur, psikolojiktir o.
Sen illa gorüklerinemi ininicaksin.O zaman mutlulukta yok hüzünde yok akilda yok.Ama en azindan kuranda gectini biliyorsun.Cin diye bişey yok demek isterdim ama kuranda cin suresi var
inkar edilemez
galıba yanlış anlaşıldım. konuya yazaılan genel mesajlar psikoloğa tavsiyesi. beynin sana oyun oynuyor
halüsinasyon görüyorsun... gibi şekilde yazılar var. bu arkadaşlara cevaben diyorum ki kuranda cin suresi var
bu süreyi inkar etmek inançımıza ters düşer bunu demek istiyorum
Kardesim kendine gel
Kendine gel derken?
Cinlerin olmadını söylüyorsun.
- - - Eklendi - - -
@simyacı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?