Beyler telefon alacam. S4 alacaktım son anda yine kafam karıştı. XPeria Z, HTC One, Galaxy S4 ve LG Nexus 4 arasında kaldım. Beyler hepsinin iyi yanı var fakat hangisi daha iyi. Ben teknoloji hastasıyım. Ben telefonda film izlerim, müzik dinlerim, oyun oynarım, internette gezerim, Facebook Twitter a bolca girerim. Bana hangisi daha iyi gelir. Tasarım önemli değil donanım lazım bana. Nexus 4 aldım şuan ama kardeşime verecem. Ben ne alayım. Nexus 4 çok sade. Hızı iyi ama progran yok hepsini kendin kuracaksın. XPeria Z nin programları çok güzel. S4ün yazılımı arayüzü çok canlı birde smart özellikleri ve en çok hoşuma giden özelliği Multi-Windows ve çift kamera. HTC One ses kalitesi harika. Nexus 4 güncelleme sıkıntısı yok. Karar veremedim.
Bakın hepsini değerlendirdim S4 çıkıyor sonuç ama hala kararsızım. Bana mesela HTC One diyip geçmeyin özelliklerini iyi yanlarını dez avantajlarını söyleyin. Kısaca tekrar özetleyeyim
*Oyun Performansı iyi olsun
*Güncelleme sıkıntısı olmasın (En azından 2 yıl)
*Video ve Fotoğraf çekimi iyi olsun
*Video izleme süresi uzun olsun (Film için)
*Ses kalitesi yüksek olsun (Herhalde Sony iyidir bu konuda)
*Çoklu işlem yapabilsin (Çoklu işlemden kasıt Facebook Home veya normal Facebook uygulaması telefonu kasıyor. İnşAllah bu sorun olmaz)
*Ve son olarak Bataryası en azından 1 gün gitsin
İsteklerim fazla biliyorum ama bunlara en yakın telefon hangisi. Özelliklerini seçmek için haklı nedenler dez avantajlarını yazarsanız sevinirim.