x-scarface Üye vapur dumanı' Alıntı: hepiniz aynısınız erkek milleti Genişletmek için tıkla ... siz bayanlar hepiniz aynımısınız
vapur dumanı' Alıntı: hepiniz aynısınız erkek milleti Genişletmek için tıkla ... siz bayanlar hepiniz aynımısınız
Mad EagLe Üye vapur dumanı' Alıntı: hepiniz aynısınız erkek milleti Genişletmek için tıkla ... kadınlarında hepsi aynı arkadaş hepsi bunu söylüyor asıl sizin hepiniz aynı
vapur dumanı' Alıntı: hepiniz aynısınız erkek milleti Genişletmek için tıkla ... kadınlarında hepsi aynı arkadaş hepsi bunu söylüyor asıl sizin hepiniz aynı
Havvali Üye %41 mi? Tartışılır çıktığım 10 kızdan 9 u eski sevgilisini iyi yada kötü yönüyle unutamadı yada ben unutturamadım. 1 tanesi ki ilk sevgilisiydim benimde o...
%41 mi? Tartışılır çıktığım 10 kızdan 9 u eski sevgilisini iyi yada kötü yönüyle unutamadı yada ben unutturamadım. 1 tanesi ki ilk sevgilisiydim benimde o...
Praetor Emekli Yönetici Demek ki %59'u, yani çoğu unutuyor Daily Mail'in haberine göre, bir çöpçatan sitesinde Genişletmek için tıkla ... Yahu çöpçatan sitesinde takılan adam ya sevgilisinden ayrılmıştır ya da sevgili bulamıyordur. Bulan adamın ne işi var orada. Bulduklarında da zaten unutmuş oluyorlar
Demek ki %59'u, yani çoğu unutuyor Daily Mail'in haberine göre, bir çöpçatan sitesinde Genişletmek için tıkla ... Yahu çöpçatan sitesinde takılan adam ya sevgilisinden ayrılmıştır ya da sevgili bulamıyordur. Bulan adamın ne işi var orada. Bulduklarında da zaten unutmuş oluyorlar