Otuz Üye Konu Sahibi 'Lorelai' Alıntı: Adam hayatımda okuduğum en anlamlı yazı dedi ya Genişletmek için tıkla ... ne olmuş yani keke komik olan ne
'Lorelai' Alıntı: Adam hayatımda okuduğum en anlamlı yazı dedi ya Genişletmek için tıkla ... ne olmuş yani keke komik olan ne
zonewars77 Üye greenmile' Alıntı: trip atıp duruyorlar en siniri de bu Genişletmek için tıkla ... evet...
gölgee_65 Üye Okurken bile sinir oldum. Allah adama sabırlar versin çok zor durumu resmen umutsuz vaka ----------Eklendi @ 20:47:37 ---------- Yazıldı @ 20:44:23 ---------- Byhaydar' Alıntı: Bitmiyecek sandim Genişletmek için tıkla ... Bitmedi zaten onlar için asıl şimdi başlıyor
Okurken bile sinir oldum. Allah adama sabırlar versin çok zor durumu resmen umutsuz vaka ----------Eklendi @ 20:47:37 ---------- Yazıldı @ 20:44:23 ---------- Byhaydar' Alıntı: Bitmiyecek sandim Genişletmek için tıkla ... Bitmedi zaten onlar için asıl şimdi başlıyor
TheExplorer Üye AHMED...' Alıntı: bu adam bu kadını boşasın ya da intihar etsin Genişletmek için tıkla ... İntihar iyi gibi.
AHMED...' Alıntı: bu adam bu kadını boşasın ya da intihar etsin Genişletmek için tıkla ... İntihar iyi gibi.
Legendary_484 Üye çok güzel okumak bi zevkti ama karım diyo saçma bunlar en fazla 2 aylık sevgilidirler
Eykul Üye Tabi bunu bir erkek yazmistir.. Ve bu bir istismadir, cunku genelde erkekler hemen kestirip atarlar, nadirdir boyle sabirli hatta bu kadar kibar kalan... yani gercek bir dialog olmamasi yuzde 90 sans var....
Tabi bunu bir erkek yazmistir.. Ve bu bir istismadir, cunku genelde erkekler hemen kestirip atarlar, nadirdir boyle sabirli hatta bu kadar kibar kalan... yani gercek bir dialog olmamasi yuzde 90 sans var....