haltie
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bu konuda uzmanımdır.....4- Espri anlayışı: Bir erkekte olan en çekici özellik espri anlayışıdır. Ünlü komedyenlerin şakalarından alıntı yapabilirsiniz.
1- Dürüstlük:Tabikide olmassa olmaz =) 2- Zekâ:heraLde 3- Güzel bir gülümseme:GüLüsünü begendigim bi cok erkek var ztn4- Espri anlayışı:Cok dikat ederim komik olsun =) 5- Davranış:Erkek gbi davransın yeter 7- İçtenlik:Yani.. 8- İyi bir iş:Bunun icin gerek yok ama olsa ii olur 9- Ev:Bunları smdiden niye düsünm ya 10- Otomobil lsada olur olmasada =)
doğru diyosunkarşılıklı anlayış olsun yeterli hepsinin üstesinden gelinir ve yukarıda ki maddeleri sadece kadınlar değil bir çoğunu erkeklerde ister
bazi kadinlar kendilerine iyi davranilsin sevgi olsun saygi olsun yeter
ama bazilarinin gozu doymak bilmez ver allahim ver ver allahim ver sen ver o daha ister ne isteyecegini de bilemez habire verceksin uyuz oluyorum oyle kadinlara da neyse
allah gozu tok kadinlarla kar$ila$tirsin erkekleri
veeee merhametli saygili erkeklerle kar$ila$tirsin kadinlari
haklisin ablacim oyle anahtar kelime merhamet bu ozellik kimde olsa dogru yoldan $a$maz eminimanahtar kelime merhamet
haklisin ablacim oyle anahtar kelime merhamet bu ozellik kimde olsa dogru yoldan $a$maz eminim
kadınların ne ıstedıgını cok ıyı bılıyorum ama neyse
kadınların ne ıstedıgını cok ıyı bılıyorum ama neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?