Penelope Üye Adem' Alıntı: Editöre bak döverek geçiriyo onaydan. Genişletmek için tıkla ... Yaw beni eli maşalı kadınlara çevirdiniz yaparmıyım ben öle şey Akşam eve erken gel canııımmm
Adem' Alıntı: Editöre bak döverek geçiriyo onaydan. Genişletmek için tıkla ... Yaw beni eli maşalı kadınlara çevirdiniz yaparmıyım ben öle şey Akşam eve erken gel canııımmm
Odysseus Üye Konu Sahibi Salih' Alıntı: evet destekliyorum, ilk denemen başarısız olmuştu fakat bu güzel ellerin dert görmesin ( ne anlamda anlamak istersen adem abiCim )s Genişletmek için tıkla ... Sen bittin varya ellerin dert görmesin demek Onlardan oluyon he görürsün sen DarkTurk55' Alıntı: Yenge sen yanlış anlamışsın ne Emo su ! Memo o Memo , hani var ya arka sıradakilerde Saffet in arkadaşı Genişletmek için tıkla ... Çok şükür beni anlayan biri çıktı. Sağol abi ya. Nedir bu kadınlardan çektiimiz
Salih' Alıntı: evet destekliyorum, ilk denemen başarısız olmuştu fakat bu güzel ellerin dert görmesin ( ne anlamda anlamak istersen adem abiCim )s Genişletmek için tıkla ... Sen bittin varya ellerin dert görmesin demek Onlardan oluyon he görürsün sen DarkTurk55' Alıntı: Yenge sen yanlış anlamışsın ne Emo su ! Memo o Memo , hani var ya arka sıradakilerde Saffet in arkadaşı Genişletmek için tıkla ... Çok şükür beni anlayan biri çıktı. Sağol abi ya. Nedir bu kadınlardan çektiimiz
Odysseus Üye Konu Sahibi V & A' Alıntı: Yaw beni eli maşalı kadınlara çevirdiniz yaparmıyım ben öle şey Akşam eve erken gel canııımmm Genişletmek için tıkla ... Al işte açık açık tehdit yiyorum ya Yok hayatım EMO falan aaa.
V & A' Alıntı: Yaw beni eli maşalı kadınlara çevirdiniz yaparmıyım ben öle şey Akşam eve erken gel canııımmm Genişletmek için tıkla ... Al işte açık açık tehdit yiyorum ya Yok hayatım EMO falan aaa.
Penelope Üye DarkTurk55' Alıntı: Yenge sen yanlış anlamışsın ne Emo su ! Memo o Memo , hani var ya arka sıradakilerde Saffet in arkadaşı Genişletmek için tıkla ... tabi resimlerde memonun resimleri dimi
DarkTurk55' Alıntı: Yenge sen yanlış anlamışsın ne Emo su ! Memo o Memo , hani var ya arka sıradakilerde Saffet in arkadaşı Genişletmek için tıkla ... tabi resimlerde memonun resimleri dimi
Penelope Üye Salih' Alıntı: evet destekliyorum, ilk denemen başarısız olmuştu fakat bu güzel ellerin dert görmesin ( ne anlamda anlamak istersen adem abiCim )s Genişletmek için tıkla ... Helal sana
Salih' Alıntı: evet destekliyorum, ilk denemen başarısız olmuştu fakat bu güzel ellerin dert görmesin ( ne anlamda anlamak istersen adem abiCim )s Genişletmek için tıkla ... Helal sana
Samsunspor Emekli Yönetici Ben de çok çektim , halen çekmekteyim .. Allah kolaylık versin Adem Kardeşim , yok hani ilacım olsa kendi kelime süreceğim ama , yok işte
Ben de çok çektim , halen çekmekteyim .. Allah kolaylık versin Adem Kardeşim , yok hani ilacım olsa kendi kelime süreceğim ama , yok işte
Cynical Üye Başlık tanıdık geldi bir yerlerden ama hadi hayırlısı... Kendi düşen ağlamaz hocam. Gül bitecek o çimdirilen yerlerinden. Mor gül... :-P
Başlık tanıdık geldi bir yerlerden ama hadi hayırlısı... Kendi düşen ağlamaz hocam. Gül bitecek o çimdirilen yerlerinden. Mor gül... :-P
Nedved Emekli Yönetici Adem kardeşim ben hep buradayım...Eğer başın sıkışırsa bi alo dersin kardeşine gelir alırım seni...Ama işin içine kadın girdimi beni unut , ikimizide tefe koyup çalar bu kadınlar...
Adem kardeşim ben hep buradayım...Eğer başın sıkışırsa bi alo dersin kardeşine gelir alırım seni...Ama işin içine kadın girdimi beni unut , ikimizide tefe koyup çalar bu kadınlar...
Lina_TR Üye V & A' Alıntı: bence mutlu aile resimlerimizi koy karıştırma ortalığı aaa tatlı mı ben mi ? Genişletmek için tıkla ... Sizleri böyle görünce mutlu oluyorum --------------- Ekleme --------------- Adem abimin arkasındayım
V & A' Alıntı: bence mutlu aile resimlerimizi koy karıştırma ortalığı aaa tatlı mı ben mi ? Genişletmek için tıkla ... Sizleri böyle görünce mutlu oluyorum --------------- Ekleme --------------- Adem abimin arkasındayım
Odysseus Üye Konu Sahibi Lina_TR' Alıntı: Sizleri böyle görünce mutlu oluyorum --------------- Ekleme --------------- Adem abimin arkasındayım Genişletmek için tıkla ...
Lina_TR' Alıntı: Sizleri böyle görünce mutlu oluyorum --------------- Ekleme --------------- Adem abimin arkasındayım Genişletmek için tıkla ...