kendi odamın temizliğini benden başkası yapamaz evin bu bölgesi benim himayem altında odamı toplarım silerim süpürürüm titizimdir bu konuda ama geri kalan kısımlar umrumda bile olmaz.. Pazara gitmeyi severim bişey alıncaksa tekte giderim evdekilerle birliktete giderim çünkü pazarda dolaşmayı seviyorum böyle pazarcıların bağrışları o kalabalık alışveriş telaşının tam ortasında olmak bana büyük bir haz veriyor. Böyle yani
severim bu tarz vakit geçirmeyi sırf yardım etme amaçlı değil genelde yanlız olduğum için yemek konusunda iyimdir kafamdan ne eserse onu yapar yerim evdekilerde faydalanır. iş, güç; evde kadın varsa ve yapabiliyor yetiştiriyorsa karışmam. ama yetişmiyor ve yorgunsa yardımcı olurum.
ev işi sayılır mı bilmem ama akvaryum salonda durur herkesin ortak alanında fakat ona da benden başkası dokunamaz temizliğini bakımını kapluşlarımın balıkçıklarımın yemini suyunu ben veririm
ev işi sayılır mı bilmem ama akvaryum salonda durur herkesin ortak alanında fakat ona da benden başkası dokunamaz temizliğini bakımını kapluşlarımın balıkçıklarımın yemini suyunu ben veririm
hayvanları sevmen çok güzel onlarla ilgilenmen dahada güzel.bu yardımlaşılacak bir ev işi değil bence.fuzili olsada olur olmasada olur diye düşünülecek bir hobi dir.yinede yorumların için teşekkürederim.