waycell
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sağlık bölümüyle alıp veremediğiniz nedir anlayamadım.Cahil insanlar mı olmak istiyorsunuz sağdan soldan duyduğunuz doğru-yanlış bilgilerle.
Atatürk ne demiş ;
*Bilim, gerçeği bilmektir.
orda konu acanların art niyetle actıgını sanmıyorum kı
örnek verıyım murat bı kaç konu actı valla bılmıyoum hatta uyguladım yarrlı bıle oldu
bıraz tartısmlı bısey konuya nasıl baktıgına baglı sende haklısın tabı bı yerde ama ben sanmıyorum kımse kotu nıyetle konu acmaz yada yorum yapmaz
Bayanlarla ilgili bir konuyu sadece bayanlar açabilir diye bir olay yok. Evet, belki erkeklerin açması hoş gelmeyebilir ama bunda bir sakınca yok; zira tamamına yakını bilimsel konular ve bilimin kadını-erkeği olmaz. Üyelerin ilgi göstermediği doğrudur, ama o bölümden ziyaretçi gelmediğini görmezden gelemeyiz.
Sağlık bölümüyle alıp veremediğiniz nedir anlayamadım.Cahil insanlar mı olmak istiyorsunuz sağdan soldan duyduğunuz doğru-yanlış bilgilerle.
Atatürk ne demiş ;
*Bilim, gerçeği bilmektir.
benim anlatmaya çalıştığımımı hiç bir arkadaşım anlamamış malesef...eğerki bir bölüme ilgi alaka yoksa zaten bu o bölümün gereksizliğini gösterir kaldıki 2 küsür milyon üyenin alaka göstermediği konuya hangi misafir gelir..bana asıl ters gelen türkiyenin tartışmasız en iyi cep telefonu sitesinin bu tür yazılara maruz bırakılması..bu konuların meraklıları ve ihtiyaçlısı için kaliteli binlerce site var zaten.biz işimizi yapalım demek istiyorum..fakat sizler rahatsız olmuyor iseniz sizlere bişey diyemem fakat şunu söylemeden geçemeyecem yaş itibariyle sizden biraz daha farklı düşünüyorum ve son olarak gerçekten sitemize yakışmıyor...saygılar..
----------Eklendi @ 21:35:01 ---------- Yazıldı @ 21:32:52 ----------
kaç yaşındasın merak ettim 15 varmısın
Burası MaxiCep,burda herşey varbravo sabote.com gibi olmaz umarım sonunuz onların adminlerine benziyorsunuz
ya birşey soracağım oraya girmeye de bilirsiniz,siz ilginizi çeken bölümleri kullansanız olmaz mı?
yanı burda ewet bayan sayısı az olabılır ama bız bayan olarak bu konulardan şıkayetçı dıyılsek erkeklere ne oluyo anlamıyorum ??
muratın dedıgı gıbı bı çok konu actı ve ınan hepsıde yararlı bılgıler
şimdı sölede bişey var her konuya yazmak zorunda dıyılız helede bayanlara özel bı konu olursa
ben kımseyle hastalıgımı paylaşmak ıstemem yada bşka şeylerı okurum işime gelırse uygularım gelmezse yapmam
valla yonetıcılere duser geregını yapmak ama
ben bı bayan uye olarak hiç şikayecı dıyılım hatta keşke butun erkekler bılse kadınların neler cektıgını ve ona gore anlayışlı olsalar
teşekkürler..
zuhahahaAdam haklı beyler dağılın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?