Abooww aboowwww aboooowwwwwww
Böyle bir şeyi beklemiyordum vallahi ne yalan diyeyim. Çok şaşırttınız beni çok sevindirdiniz teşekkür ederim onlarca binlerce teşekkürler.
Atacım, bu kadar detaylı bir şekilde tanımlanabileceğim aklıma gelmezdi
Her zaman yine yardıma hazırım senin için.
Kiloları katmasaydın keşke işin içine yaw
.
Aktif oluyoruz işte olabildiğim kadar. Elimden gelen her türlü yardımı yapmaya çalışıyorum herkese karşı.
Bölümün adı "Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi" kısaca BÖTE desen yeterli olur
Anadolu konusunda haklısın, karşıda bir minibüs yolu yok oradakiler nasıl buluyor yolunu Allah aşkına yaw
Dexter'ın yeni sezonu başlasın bak o zaman görecen nasıl manyak oluyormuşum. İlk iş gidip o bölüm başkanını doğrayacağım
Fotoğrafa ayrıca bayıldım. Ofiste çalışırken buna benzer, bunun biraz daha dik şeklinde çalışıyorum. Yani evet, kısmende olsa bu şekilde bir görüntü sergiliyor olabilirim belki
Al işte bide aşkta dikiş tutturamayan diyor, böyle tasvir edersen tutmaz tabi sökülür, yırtılır herbişey olur
Ek: Niye ölüyorum bre?
haltie, Çok teşekkür ederim.
sonyerolsson, sevdi sanırsam. Yani yermemiştir herhalde.. Demi?
minoo, Çok teşekkürler. Aynı zamanda avatarınla da ilgisi var bugünün. Biliyorum. Üzülüyorum.
Mehmet, Çekemez beni o yani. Bunca ağırlıkta adamı nasıl çeksin. Teşekkür ediyorum ayrıca.
Anıl Umut, Çok teşekkür ederim sayın moderatörümüz.
emrezafrak, Çok teşekkürler. Sağol.
¤» • ThéHeroeS_TR • «¤, Sağol, nice senelere inşallah.
Love Prince, Çok teşekkür ederim sayın prensim.
DiaBLoS™, Çok teşekkürler Ali Bey. İnşallah daha uzun süreler beraberiz.
Nedved, Sağol dostum. İnşallah. Öteki seneyi bekliyorum şimdiden.
Aziz™, Çok teşekkür ederim. Bende okumadım ve beklemiyordum şok içindeyim şu anda
Davut™, Sağolasın Davut. Evet iyidir aramız. Belkide fazla iyi
Muhabbetimiz de güzel olur. Hatta özledim o muhabbeti. Bir ara görüşsek aslında Ata'yla.
DeadSiLeNCe, Çok teşekkürler. Sağolasın.