Uygulama Kaçak s3 güncelleme

buro5

Üye
    Konu Sahibi
Kaçak s3 güncelleme
selamın aleykum arkadaslar hayırlı geceler kaçak s3ümü 4.2.2 yapmak istiyorum ama baska bir imei kayıtlı güncellediğimde imei kapanırmı ? birde nasıl güncelleye bilirim bir kaynak felan verip yardımcı olursanız sevinirim iyi geceler.

bayon

Üye
güncelleme imei gider

Tepkiler: buro5

-Emre

Üye
Evet IMEI girilmisse silinir. Ama zaten yapamazsınız telefon modifiye edildi gibi bir uyarı verir.

Tepkiler: buro5

buro5

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim telefoncuya göndereyim en iyisi (:

mcnpl4

Üye
imeinin yedeklenmesi lazim once

- - - Eklendi - - -

efs dosyasi oluyo

Emre_o6

Üye
Benimkide clon imei tel s2 rom root ne var ne yok denedim. Suan 4.2.2 kullanıyorum. İmei de duruyor ama

kosigin

Üye
Ben hic yedeklemiyorum efs benmde kaca imei filan gitmio bi sebeke gidiyor onuda ariza ile hallediyorum suan 4.2.2 kullaniyorum

bayon

Üye
eğer öyle bişi varsa bizde öğrenelim ya şebeke gidince nasıl geliyor demiştin orasını anlamadım ?

mcnpl4

Üye
kesin bisey yok ugrasmamak icin efs dosyasini yedekle

mqeen

Üye
eğer öyle bişi varsa bizde öğrenelim ya şebeke gidince nasıl geliyor demiştin orasını anlamadım ?

Bu dosyayı indir recovery den flashla düzelir.

Ayrıntılı anlatim burda:

Garantili cihazda deneme.

kosigin

Üye
Kisaca once istedin romu yukle root yap ardindan marketten busybox yukle sonra ariza.apk yukle arizayi ac root izni ver v5 olani sec jb rom icin sonra otomatik yukleme yapcaz tel yenden baslicak ve sebeke gelecek

kosigin

Üye
Kisaca once istedin romu yukle root yap ardindan marketten busybox yukle sonra ariza.apk yukle arizayi ac root izni ver v5 olani sec jb rom icin sonra otomatik yukleme yapcak tel yenden baslicak ve sebeke gelecek

bayon

Üye
tamamdir teşekkür ederim bende

mqeen

Üye
Kisaca once istedin romu yukle root yap ardindan marketten busybox yukle sonra ariza.apk yukle arizayi ac root izni ver v5 olani sec jb rom icin sonra otomatik yukleme yapcaz tel yenden baslicak ve sebeke gelecek

Busybox ile uğraşmaya gerek yok bence zipli dosyayı recovery den flashlamasi yeterli. Ama dediğin oneride oluyor