Tavsiye Kaçak Galaxy S4

Konu Sahibi
Kaçak Galaxy S4
arkadaşlar 400 tl ye sıfır kaçak s4 var android 4.2.2 kapanmama garantili çok hoş bi telefon, 8 mp kamerası var sizce alınırmı ?

Tepkiler: Falkee27

Falkee27

Üye
Satan yer güvenilir garanti veriyorsa alın derim...

benim bi arkdaş var bu işlerle ugrasıyo 340 dan alıyo replikasını söyliyim 400 den alma

Konu Sahibi
aldim 400 den fena degil ama ara sira kasiyor

hayırlı olsun bakalım 340 dan satılıyor onu söyleyimde

Falkee27

Üye
kamerası felan nasıl menü aynımı resim atabilirmisiniz

kardeş menu görünüşü aynı ama çözünürlük farklı s4 kullanmamış birine göstersen yer ama yan yana oldguunda belli oluyor ayrıca özellikleride farklı you tube dan replika s4 diye arat bak herşeyine

arkadaşlar s4 için 4.3 güncelleme geldi. replika var bende 4.3 yükleme şansım varmı acaba bilen varmı?

Kalite kalite var bu replikalardan piyasada. Ornegin en dandigi su tv reklamlarindakiler. Cihaza android demeye bile bin sahit lazim nerdeyse.

Ama ust kalite olan cihaz cok iyi bana gore. Goze en cok batan farki kamera kalitesi ve ekran cozunurlugu. Emin ol bunun disinda cokta oyle bi farki yok. Sensorler bile tam nerdeyse. Sadece remote control sensor var tepe tarafta o calismadi. Artik bendeki cihazdami calismiyo yoksa zaten gostermeligine orayada bi delikcikmi kondurmuslar bilemem arastirma firsatim olmadi neden calismadigini. Remote control apk indirdim donanim bulunmadi hatasi verdi....

Hocam neye gore alma dediginide yazaydin keske...

replika alma onun yerine yurt disindan getir atalarimiz ne demis ucuz etin yahnisi olmaz replika alirsin kasar kamera iyi degil telefon cokuyor surekli hata mesaji alirsin şu program yanit vermiyor kapat gibi akilli ol parani biriktir git adam gibi orijinal cihaz al yada yurt dışı cihaz al bak ben mesala yurt dışı s4 gelecek 450 tl ye 450 diyorum replika degil or-ij-in-al cihaz şırnaktan geliyor oraya da ozbekistan kazakistan gurcustan dan geliyor tek farki fiyati git şırnaga al gel kullan benim arkadaşim kullaniyor telefoncuya goturduk gosterdik bu cihaz orijinal dedi

askımm

Üye
arkadasım hayır olsun ana replika lacagına inan git gm discowery al o bile bu iyi dedigimi chazı kullannca anlıcaksın satsan 100 tl telefoncuya satamazsn simdi replika s4 not3 kullanms bri olarak söylüyorumm.... replika alma aldırma ......

replika cihazlara boşuna para vermeyin paraniza yazik git general mobile discovery al canavar gibi kullan