Oğuzhan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Karaman'da faliyet gösteren Gülcan Halıcılık, "1 Halı alana 6 halı bedava!" kampanyası yapalı 5 yıl oldu.
- - - Eklendi - - -
İbrahim Erkal,İstanbul'da açacağı konservatuarın geliriyle 81 ilde"Canısı" adında ilköğretim Okulları yaptıracağını açıklayalı 8 yıl oldu.
Sevda Demirel'den tokat yiyen HandeAtaizi,"Bu tokattan sonra hayata bakış açım değişti, artık herşeye pozitif bakıyorum" diyeli 10 yıl oldu
- - - Eklendi - - -
Yeni açılan bir AVM, Babalar Günü'nde Müslüm Gürses'e imza günü düzenleyeli 3 yıl oldu.
- - - Eklendi - - -
Reha Muhtar, Atina'dan son kez bildireli tam 20 yıl oldu.
- - - Eklendi - - -
"Fotomaç,'O... Çocuğu Hakem Millilerimizi Yaktı' başlığıyla verdiği haberde, 'nonoş','Allahsız','kelek' ifadelerini kullanalı 19 yıl oldu.."
- - - Eklendi - - -
Kadir İnanır, Flash TV'de ana haberleri sunalı 14 yıl oldu...
- - - Eklendi - - -
Filmlerinde,yoksul hayata rağmen dünyanın bütün erdemlerini sergileyen "Sezercik" evinde esrar,kokain ve kalaşnikofla yakalanalı 6 yıl oldu
- - - Eklendi - - -
Buca AKP belediye başkan adayı Cemil Şeboy, "Şahane hizmetler boy boy, Başkan adayınız Cemil Şeboy!" sloganıyla seçimi kazanalı 7 yıl oldu..
- - - Eklendi - - -
Tansu Çiller, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'e,"Haydar Ali Bey" diye hitap edeli 16 yıl oldu...
boşver hort iyidirDostum internet üzerinden derlemeler yapıyorum. Konu hafif hort oldu kusura bakma.
- - - Eklendi - - -
Türk Hava Yollarına ait Diyarbakır uçağı, iki ortaokul öğrencisi tarafından Beyrut’a kaçırılalı 35 yıl oldu…
- - - Eklendi - - -
Kenan Evren'e ÇİNde hediye edilen Pekin ördekleri,memlekete getirdikten kısa zaman sonra, döneri yapılacak kadar şöhret kazanalı 26 yıl oldu
- - - Eklendi - - -
Nihat Doğan,sevgilisinden gelen SMSleri gazetecilere gösterip,"Ben bunları size niye gösteriyorum!" diyerek cep telefonunu kıralı 6 yıl oldu
- - - Eklendi - - -
BBC radyoda 18:30 haberlerini sunan spiker, "Bugün hiç haber yok" anonsunu yapalı 82 yıl oldu.
uykusuz dergisinin bu haftaki sayısını bende alamadım daha.
bu haftakinden mi bu daha alamadım bu haftaki sayısını
uykusuz dergisinin bu haftaki sayısını bende alamadım daha.
Leman Penguen Uykusuz her hafta almaya çalışırım ama bu hafta alamadım.
Mizah dergileri ile az da olsa tebessüm edebiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?