kabul etmiyor.

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
kabul etmiyor.
Arkadaşlar lumia820 kllanıyorum sabah telefon kilidini açabiliyordum şifreyi girip ama şimdi kabul etmiyor o kadar çok denedm ki şimdi 1 saat sonra deneyin diyor. Nasıl açabilirim şifresini telefonu kullanamıyorum resmen. Lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum.

telefonu resetle aç kapat sonra tekrar dene şifreyi doğruysa tabi

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Yaptım resetlemeyi ama olmuyor. Soft reset yaptım hard da yaptım hard yaptıktan sonra bekleme süresini 475367 dakka bile gösterdi bataryayı söktüm taktım normal hale geldi şu an 15 dk sı kaldı. Telefonu sıfırlamak istesem onu da yapamam kilidi açmadan ne yapacağımı bilemiyorum.

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Özgür bey biliyorum soft ve hard resetler teşekkür ederim ama sorunumu çözmüyorlar. Ne zaman reset atsam 435234 gibi bir dakika veriyor bu sefer telefon bataryayı söküp takıyorum öyle normale dönüyo. Şu an 10 dk sı kaldı tekrar denicem şifre için ve eminim yine yanlış diyecek şifreye ve 1 saat beletecek bu böyle uzayıp gidecek. Eğer hiç açılmazsa ne yapmama gerekiyor bunun hakkında verebileceğiniz bilgi varmı?

Nokia Care'e uğra canını sıkmana değmez.

eğer girdiğin şifre doğruysa ve reset attıysan kesin açılır şifre doğru dimi

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Care'e uğra canını sıkmana değmez.
Nokia care derken? bide bu nokia nın bi numarası vardı oda teln içinde kayıtlıydı 444 le başlayan onu arasam yardımcı olurlarmı?

- - - Eklendi - - -

eğer girdiğin şifre doğruysa ve reset attıysan kesin açılır şifre doğru dimi

Evet serdar bey şifre doğru. Yani bu sorun çıkamdan önce giriyordum sürekli. Ya sıfırlamayı bile düşünüyorum şu an. Aha yine son tuşa basmadan şifre yanlış dedi. Ya bence telefon kafayı yedi.

Lumialar için ; 444 36 65.Unutmadan aramadan önce imei numaranızı bi tarafa not edin.

Hard reset işe yaramadı mı?

Nokia Lumia

• Telefonunuzu kapatın.
  • Kamera + Güç + Ses Kısma tuşlarına birlikte basılı tutun.
  • Birkaç saniye sonra telefon titreyecektir.
  • Yalnızca Güç tuşundan parmağınızı çekerek Kamera ve Ses Kısma tuşuna basılı tutmaya devam edin.
  • 5-10 saniye sonra diğer tuşlardan da parmağınızı çekin.

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
yok değişen bir şey olmadı dediğiniz şeyleri yaptım.

nasıl olurda bu şekilde olur benimde bir kez geldi başıma hart reset yaptıktan sonra düzeldi

bence de hard resetin her türlü yazılımsal sorunları kökten çözmesi lazım değil mi?

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Ben böyle şerefsizlik görmedim nokia care da pendikte bi yeri aradım nokia care adam kırarz şifresini ama 30 tl nizi alırız dedi. Bu nedir ya at hırsızlarının eline vermişler teknik servisleri.

- - - Eklendi - - -

HArd reseti de beceremedim galiba. Normal olarak acıldı telefon hiç bir fark görmedim.

Ben böyle şerefsizlik görmedim nokia care da pendikte bi yeri aradım nokia care adam kırarz şifresini ama 30 tl nizi alırız dedi. Bu nedir ya at hırsızlarının eline vermişler teknik servisleri.
Kilit sorunu kullanıcı hatası kapsamında değerlendirildiği için ücret talep etmeleri gayet normal. Ama hard reset bu soruna nasıl çözüm olmadı

dakamon

Üye
    Konu Sahibi

Kilit sorunu kullanıcı hatası kapsamında değerlendirildiği için ücret talep etmeleri gayet normal. Ama hard reset bu soruna nasıl çözüm olmadı

Ben hard reseti telefon açıkken yapmıştım 400000 dakka falan yazmıştı bu sefer bekleme süresine. Sizin dediğiniz gibi yapınca da normal telefonu açıyormuş gbi göründü yani bi reet atılmamış gibiydi. Ama 30 dk beklemem gerekiyor tekrar denemek için.

- - - Eklendi - - -

Yemin ediyorum böyle böyle telefondan soğuyorum ya.

Lütfen adımları dikkatli okuyarak yapın.
Hard Reset telefon kapalıyken yapılır.

dakamon

Üye
    Konu Sahibi

Lütfen adımları dikkatli okuyarak yapın.
Hard Reset telefon kapalıyken yapılır.

Evet telefon kapalıyken yaptım dediğiniz tuşlara bastım telefon titredi titreyince güç tutşundan elimi çektim ama diğerlerini tuttum sonra 10 saniye sonrada onları da çektim telefon normal bir şekilde açıldı değişen bir şey yok. Normal telefon açılması gibi açılıyor

yakında kvk varsa götür ver kardeşim yarına alırsın