K 790i Kamera sorunu!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jamsam

Üye
    Konu Sahibi
K 790i Kamera sorunu!!!
Arkadaşlar ben K790i aldım fotğraflar çok güzel çok net ama bazen sildiğim fotoğraflar daha sonra çektiğim fotoğrafları bozuyor. Silinenle yeni çekilen birbirine giriyor bir kısmı yeni çektiğim bir kısmı da sildiğim fotoğraf oluyor . Eğer bir bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi? Versiyon yükseltmeyi düşünüyorum belki düzelir.

bende k 790i aldım yeni gerçekten öyle luyor ya neden

WEZALİM

Üye
kardeş bendede k790i var bende öyle bi sorun yok belki hafızan çok doludur ondan oluyodur

hafıza ile alakalı bi durum deil tamamen yazılm ile alakalıdır.kullandğnz yazılımı yeniden yüklersnz sorun ortadan kalkar.onuda setool ile yapablrsnz

Saolun Ama Yazılımı Yendien Yüklettim Hala Aynı

Hafıza kartına güzel bi format at. Telefonun yazılımını güncelle.
6 aydır k790i kullanıyorum böyle bir sorun yasamadım.

bende de var ben de öle bi sorunla karşılaşmadım

arkadasım senin bahsettigin şey silinen dosyanın goruntusu diğer dosya uzerinde görünüyor o mu . tele fonu kapa aç düzelir. ama her seferinde bunu yapamassın ki sorun bende de var

grcnltn

Üye
bende yeni aldım ama öle bir sorun yok seninkinin hafızası dolmuştur

memet038

Üye
ben 1 yıldır kulanıyorum hiç bir sorunum olmadı telefonla ilgili bence servise başvur

grcnltn

Üye
bendede k790i var ama öyle olmuyor bence hafızan dolu

mstfyldz

Üye
arkadaşım ben de bayağıdır kullanıyorum ama ben de de şöyle bi şey oluyo videoların başına falan resimler kendi geliyo anlayamadım hangi video olduğunu sadece isminden biliyordum ben acaba virüs falan var mı ki diye bi baktım ama oda yok en iyiisi formatatmak dedim ve yazılımını yeniden yüklediler bu senin kullandığın hafıza kartınada bakar sony markamı ne sony den başkasıda yapıyoo

kardeş bende kullanıyorum ama hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım tıkır tıkır çalışıyor...

zafeer

Üye
çok acaip bi durum

forrson

Üye
arkadaşlar k790i nasıl formatlıcam acil

sarıua

Üye
valla şimdiye kadar hiç öyle bi sorunum olmadı 6 aydır kullanıyorum resimler süper ah şu kötü videosu olmasabencede hafızadan olabilir.

kardeş bende de aynısından oluyor. sen en iyisi bir fotoğrafı iki kere çek biri bozuluyor ama öteki sağlam kalıyor. Ben öyle yapıyorum.

xtreme25

Üye
yazılımdan kaynaklanan bi sorun yeni bi yazılım herşeyi değiştirir

xtreme25

Üye
yok arkadaşlar bu sorun yazılımdan kaynaklanıyo telefona uygun main,fs ve generic yazılımı herşeyi çözer.senin sorunun uygun yazılım olmamasından kaynaklanıyo yani yazılımlar çakışıyo yada tele yeni bir kamera driver at bakaım ne olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...