n8'e yüklerken bu uygulamaya güvenilmiyor dedi birde pips yüklüyor o yüzden bunu yükleyenler sorun yaşayabilir ben direk iptal ettim, tabi kurarken pips kurulsun mu diye sorduğunda önündeki işareti kaldırırsanız belki sorun çıkarmaz.
paylaşan arkadaşın ellerine sağlık ama gerçekten kötü program ya.. hayır bunu kodlayan adam işi bitince bi dönüp ''ya ben bişe yaptım ama nasıl yaptım acaba'' diye bakmamışmı??? n8 için şu ana kadar kendi video oynatıcısından daha iyisine rastgelemedim smartmovie dahil..
süresi geçmiş sertifika diyo ve yüklemiyor
bu arada adam gibi xdivx formatı destekleyen player arıyorum ama bi türlü bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim hayırlı ramazanlar herkeze
süresi geçmiş sertifika diyo ve yüklemiyor
bu arada adam gibi xdivx formatı destekleyen player arıyorum ama bi türlü bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim hayırlı ramazanlar herkeze
malesef n8 icin yok core player. Cok aradim. Karışık çalma listesi olarak vidyo oynatacak bir program da yok. Nokianın kendi oynatıcısı bunu yapamıyor. Bazı kodek sorunu yüzünden kimi kanallari görüntüsüz oynatıyor. Tv8 habertürk hd sinema kanalları playboy tv gibi... Coreplayer olsa gerekirse 100 tl verirdim.