Silinen üye 2362831
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Allah'ını seversen cahil cahil konuşma. Adam sana bunları kullanma klavuzunda belirtiyor ve bu durum Samsung'a has bir durum da değil aynı zamanda. Senin bu yaptığın şuna benziyor biraz da; Bizim insanımız ilaçların prospektüslerini okumazlar, ilaç zarar verince firma suçlu olur.cihazlarını aşırı ısınmaya karşı korumaya alsınlar o zaman bu duruma geldiğinde kapansın telefon çoğunlukla samsung cihazlar oluyor.
O işlemci sıcaklığı. Çok normal ısılar bunlar işlemci için.Benim eski S3 overclockla bile 83 ü zor görmüştü zaten reset atması lazım 80 den sonra.
İşlemciler için 80 den sonrası riskli değil miO işlemci sıcaklığı. Çok normal ısılar bunlar işlemci için.
Mobil işlemciler için bunun pek bir önemi yok. Pc işlemcisi gibi büyük boyutta değiller. Yarım santim boyutlarda olan bir işlemciden bahsediyoruz.İşlemciler için 80 den sonrası riskli değil mi
Benim firmayı suçladığım yok genel olarak söyledim en çok samsung cihazları için ısınma/yanma/patlama haberlerine rastladım sadece. Benim batarya orjinal değil ve ölü zaten en çok bundan kaynaklanmışta olabilir. O aşırı ısınma durumunda yani nasıl anlatsam bu tür risk olduğunda telefon otomatik olarak patlamaması için kapansın dedim sonuçta can tehlikeside söz konusu. Firmaların böyle önlem alması suç mu ?
tavsiyelerin için teşekkür ederim uygulayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?