asigsasi
Üye
-
Konu Sahibi
-
o ne yahu senin yorumlara hastayımŞu Depo Bilgisi Veren Zımbırtı Varmı Acep
Eyv Mübarek Bende Sana Hastayımo ne yahu senin yorumlara hastayım
o widget olarak mevcutEyv Mübarek Bende Sana Hastayım
Şunu Diyorum
Paintte El İle Yuvarlak Çizmek Sanırım İmkansız
Tamam İşte Paket Yapsan Evde Yiycemdeo widget olarak mevcut
programın içinde mevcut afiyet olsunTamam İşte Paket Yapsan Evde Yiycemde
Yükledim Güzelmiş Ama Rusçaprogramın içinde mevcut afiyet olsun
programın içinden widgetleri çıkarsan da kullanma imkanı olmaz çünkü widgetler bu program ile çalışır duruma göre ayarlanmışYükledim Güzelmiş Ama RusçaGeri Tuşuna Bassan Bile Çıkmıyor Diğerlerinin Çoğunda Çıkıyordu Mesela İlerleme Var Lakin Bunu Ayrı Şekilde Paket Yapamazmıyız Sadece Bu Arayüzemi Bağli Bişey Bu Bi Güzellik Yaparsınız Yabancı Dİliz Dimi
o Ayarlayani Bulmak Lazımprogramın içinden widgetleri çıkarsan da kullanma imkanı olmaz çünkü widgetler bu program ile çalışır duruma göre ayarlanmış
ingilizce olanı eklendiYükledim Güzelmiş Ama RusçaGeri Tuşuna Bassan Bile Çıkmıyor Diğerlerinin Çoğunda Çıkıyordu Mesela İlerleme Var Lakin Bunu Ayrı Şekilde Paket Yapamazmıyız Sadece Bu Arayüzemi Bağli Bişey Bu Bi Güzellik Yaparsınız Yabancı Dİliz Dimi
İngilizcede KullanılabilirDiye Düşünüyorum Zira Basit ve Kolay Kelimeler Var Ama Yinede Siz Bİlirsiniz
İngilizcede KullanılabilirDiye Düşünüyorum Zira Basit ve Kolay Kelimeler Var Ama Yinede Siz Bİlirsiniz
Ağanın Eli Sıkılmazçok hoş görünüyor keşke mesajlara felan girince telefon kendi fontuna dönmese fakat türkçesi daha iyi olur diye düşünüyorum
13 yaşındasın herkese kardeşim diyorsun dikkat et
1413 yaşındasın herkese kardeşim diyorsun dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?