Arkadaşlar Ben mu z driver daki mifleri yanlışlıkla hem c apps e hem e apps e kopyalamism c dekileri nasıl silebilirim ve silmesm sorun olur mu
henüz reset atmadım tele
Arkadaşlar Ben mu z driver daki mifleri yanlışlıkla hem c apps e hem e apps e kopyalamism c dekileri nasıl silebilirim ve silmesm sorun olur mu
henüz reset atmadım tele
henüz reset atmadım tele
bu mod ne bide mif ne kafam karıştı iyice araştırdım daha beter oldu biri hack işleminden sonra yapılacak modlamaları vs anlatabilirmi mesaj gönderirseniz daha evladir
bu mod ne bide mif ne kafam karıştı iyice araştırdım daha beter oldu biri hack işleminden sonra yapılacak modlamaları vs anlatabilirmi mesaj gönderirseniz daha evladir
1) rompacter yamalarini aktif yap
2) xplore gizli dosyaları görünür yap
3) sonra c ye at dediğim dosyayı c ana dizine bırak Bu kadar.
Şimdi gerisi sana kalıyor sadece kopyalama işlemi yapıyorsun Eğer eksik kopyalama yaparsan doğal olarak bazı şeyler görüntüler eksik olur.
kardeş ben bu modu uyguladım sadece batarya simgesi değişti doğrusu bumu yoksa ôn izlemelerdeki widgetler duvar kağıtlarının falandamı gelmesi gerekiyodu ve teşekür.