Joshlog mod [E-C] yapımı BELLE REFRESH-FP2 [AVKON2 MIF KULLANIMI] RESİMLİ ANLATIM [by yaren_dede]

Scofie

Üye
Arkadaşlar Ben mu z driver daki mifleri yanlışlıkla hem c apps e hem e apps e kopyalamism c dekileri nasıl silebilirim ve silmesm sorun olur mu
henüz reset atmadım tele

CanKartaL

Emekli Yönetici
Arkadaşlar Ben mu z driver daki mifleri yanlışlıkla hem c apps e hem e apps e kopyalamism c dekileri nasıl silebilirim ve silmesm sorun olur mu
henüz reset atmadım tele
En fazla mifleri tekrar atman gerekir çünkü z dekiler orjinal miflerdir.

Anil-D

Üye
teşekurler

Tepkiler: yaren_dede
mıflerı tara ondan sonra dene...

Konu Sahibi
yapman gereken 2 adım var yani bu kadar zor olmamalı!

1. Adım zaten klasörù Ana dizine bırakıyorsun

2. Adım mif dosyalarını kopyala ve rertart yap

bende biliyorum dosya atıcamı dogru atsamda nafile

- - - Eklendi - - -

olmuyor yaren_dede kardeş senin tel ne

SLH.55

Üye
Bende de olmadı arkadaşlar (603 FP2) denedim.C attım olmadı E attım yine olmadı

bu mod ne bide mif ne kafam karıştı iyice araştırdım daha beter oldu biri hack işleminden sonra yapılacak modlamaları vs anlatabilirmi mesaj gönderirseniz daha evladir

Konu Sahibi
bu mod ne bide mif ne kafam karıştı iyice araştırdım daha beter oldu biri hack işleminden sonra yapılacak modlamaları vs anlatabilirmi mesaj gönderirseniz daha evladir

konuda kafa karıştıracak birşey yok! Okuduğunu yapsan yeterli tabi bunun için konuyu okuman gerekiyor

alttaki Linkten faydalanabilirsin

http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/flash-gerektirmeyen-modlar-index-27-06-2013-a-746169.html

kardeş ben bu modu uyguladım sadece batarya simgesi değişti doğrusu bumu yoksa ôn izlemelerdeki widgetler duvar kağıtlarının falandamı gelmesi gerekiyodu ve teşekür.

Cevap ?¿

tamam joshlog modu yaparım yazanları felan tamamda nasıl şeffaf yapabilirim onu bilmiyorum