Joshlog mod [E-C] yapımı BELLE REFRESH-FP2 [AVKON2 MIF KULLANIMI] RESİMLİ ANLATIM [by yaren_dede]

koray777

Üye

Peki C değil de E'ye uygulamak istersek nasıl yapıcaz onu da anlatır mısın? Şimdiden teşekkürler.

grosmall

Üye
s.aleykum yaren-dede kardeşim xplore ile mif'leri e-resourece-app içine atamıyorum yardımcı olurmusunuz (dosya acılmıyor)uyarısı alıyorum, tlf c6-01 sılver tşk,ler,

Tepkiler: yaren_dede
    Konu Sahibi
s.aleykum yaren-dede kardeşim xplore ile mif'leri e-resourece-app içine atamıyorum yardımcı olurmusunuz (dosya acılmıyor)uyarısı alıyorum, tlf c6-01 sılver tşk,ler,

konuda açık bir şekilde belirttim dostum rompatcer yamalarını aktif yapman gerekiyor

cihazın hackli olduğunu var sayıyorum ropatcer yamalarını aç ve xplore gizli dosyaları görünür yap (nasıl yapacağını bilmiyorsan ilk sayfadaki resimleri takip et) yardımı olacaktır. sorun çıkarsa tekrar sorabilirsin

grosmall

Üye
tlf hackli mifleri sayenizde istedigim yere attım.tlf kapatıp açtim fakat pil gösterge rengi değişmedi sebep ne olabilir? tşk.

grosmall

Üye
sadece sitede arkadaşların hazırlamış olduğu avkon2 leri denedim
veya bana turkiye bayraklı bir avkon2 pil gösergesi hazırlaemısın
TŞK.

grosmall

Üye
D:\turkey flag edit by yaren_dede.zip DEMİN BUNU DENEDİM OLMADI

asigsasi

Üye
mif leri hangi hafızaya kopyaladın dll dosyası ni gerekli yere attınmı

Konu Sahibi
D:\turkey flag edit by yaren_dede.zip DEMİN BUNU DENEDİM OLMADI

herşey değişiyor birtek pilmi değişmiyor şimdi...
c-sys-bin içine girip "Aknlcon.dll" isimli dosya yerindemi bir bak bakalım eğer yerinde ise indirdiğin avkon2 mif dosyasını hangi hafızayı seçtiysen o hafızaya resource-apps konumuna atıp restart yap...
yine olmazsa ilk sayfada hangi anlatım ile yaptığını yaz bir bakayım

Tepkiler: smh60

grosmall

Üye
yardımın ve ilgin icin tşk. Aknlcon.dll sys-bın içinde yoktu onu atınca oldu

ana dizin derken nereye atıyoruz dosyayı

- - - Eklendi - - -

ana dizin derken dosyayı nereye atıyoruz?

smh60

Üye
Şimdi ben anlatılanları yaptım refresh için bi bubblesclock saatini e resource appse attım hiçbir değişiklik yok

Konu Sahibi
Şimdi ben anlatılanları yaptım refresh için bi bubblesclock saatini e resource appse attım hiçbir değişiklik yok

değiştirebildiğin başka birşey varmı yani mod çalışıyormu?

Tepkiler: smh60