AHMED...
Üye
normal bellede olmuyor bahadır dll dosyasını c atınca klavye açılmıyor dolaysıyla da z resource apps daki mif dosyalarıni aratamiyorsun daha sonrada c de ki dll dosyasının ismini değiştiremiyorsunortaya tam bir komedi çıktı telefonu yeniden başlatım yerli herşey karıştı klavye pil yok menüdeki ikonlarin yarısı yok menüye girdiğim de en aşağıya inene kadar 1 dakika geçiyor telefon çok kasıldi Allahtan opera da klavye var virtual keyboard programımı bulup dll dosyasının ismini değiştirdim yeniden başlattım düzeldi neyse önemli değil de önceden bu konudan yapıyordum bu modu iki kere aynı şekilde uğraştım yapamadım niye öyle oldu ki
[FONT=
tamam tekrar bir daha deneyim dostum nasıl olsa kurtarmayı öğrendik
Allahalla ben böyle şeyleri atmazdim dikkat ederdimdediğin gibi yapmışım yanlış olanı atmışım ya diyorum daha öncede yaptım bu sefer niye olmuyor ki diyorum dalgın anima denk gelmiş meskul ettim seni kusura bakma
saol dostum emeğine sağlık ekranlar on numara oldu teşekkürler
linkindekini yükledimde ben.
Acaba fp1 c mi E mi bu ?
ya hocam E olanı uyguladım tel kilitlendi. Yeniden flash falan....
farketmez istediğini uygula
ya hocam E olanı uyguladım tel kilitlendi. Yeniden flash falan....
C olanı uyguladım bende bişey değişmedibiyerleri yaNLIŞ Yapıyorum ama çözemedim gitti.
Bu kısmı uygulamam yeterli mi ?FP1 MODELLERİ KULLANAN ARKADAŞLAR BURADAN
FP1 E için joslogh mod
1] Alttaki zipten çıkan sys isimli klasörü xplore ile C YADA E hangi hafızayı kullanacaksanız dosyayı ana dizine atın
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2] Xplore ile Z-resource-apps Klasörüne giriyoruz ve "Seçenekler-bul [*mif]" Olarak taradıktan sonra
Bulunan dosyaları "E resource-apps" Klasörü içine kopyalıyoruz [Resimli anlatım üstte]
3] Alttaki Pil renk Dosyalarından istediğinizi E-RESOURCE-APPSattıktan sonra restart
http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...et-arsiv-guncellendi-22-09-2012-a-693987.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?