arslanla Üye asigsasi' Alıntı: tamam çıkarsa paylaş Genişletmek için tıkla ... benim pek zamanım yok sen paylaşırsın yine...
asigsasi' Alıntı: tamam çıkarsa paylaş Genişletmek için tıkla ... benim pek zamanım yok sen paylaşırsın yine...
ÇaRşI 2387 Üye save dosyasının yedeğini alayım diyorum klasörde bununla ilgili settıng veya confıg dosyasını bulamadım
save dosyasının yedeğini alayım diyorum klasörde bununla ilgili settıng veya confıg dosyasını bulamadım
carizma.632 Üye 30. bölümden yıldız alamadım nasıl olacak? anlamış değilim diğer hepsini bir iki üç yıldızla bitirdim. 154 yıldız .. Tamam hallettim tüm bölümler 3 yıldız 166 diyen arkadaş duyurulur var ötesi 180 ÇaRşI 2387' Alıntı: 166 yaptım ötesi olmuyor Genişletmek için tıkla ... Aslında uğraşınca 180 oluyormuş Son düzenleme: 13 Ara 2013
30. bölümden yıldız alamadım nasıl olacak? anlamış değilim diğer hepsini bir iki üç yıldızla bitirdim. 154 yıldız .. Tamam hallettim tüm bölümler 3 yıldız 166 diyen arkadaş duyurulur var ötesi 180 ÇaRşI 2387' Alıntı: 166 yaptım ötesi olmuyor Genişletmek için tıkla ... Aslında uğraşınca 180 oluyormuş