YawShack
Üye
-
Konu Sahibi
-
MoonLife01, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:
- Üye grubunuzun yetkileri dışında, kısıtlanmış bir alana ulaşmak istediniz.
- Giriş için, gereken bazı şartlar olabilir, bu şartları sağlamadınız.
- Mesaj yazmak istediyseniz eğer Üyeliğiniz yasaklanmış yada Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir.
- Başka bir Üyenin yazmış olduğu Mesajı değiştirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.
- Forum / Kategori / Konu yada Mesaj, Siteden Kaldırılmış olabilir.
MoonLife01, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:
- Üye grubunuzun yetkileri dışında, kısıtlanmış bir alana ulaşmak istediniz.
- Giriş için, gereken bazı şartlar olabilir, bu şartları sağlamadınız.
- Mesaj yazmak istediyseniz eğer Üyeliğiniz yasaklanmış yada Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir.
- Başka bir Üyenin yazmış olduğu Mesajı değiştirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.
- Forum / Kategori / Konu yada Mesaj, Siteden Kaldırılmış olabilir.
İlk tıkladığımda girebilmiştim o konuya ama artık bende giremiyorum
Neyse benim Android'im yok nasıl olsaBenim de yetkim yokmuş. Oysa ki sabah girebiliyordum.
- - - Eklendi - - -
Aynen.
Ben baktığımda mesaj bile yoktu konuda.Ve konu içeriğinde deKonuda küfür vb. var ise giremememiz normal.Ama yok ise yönetici ile irtibata geçmelisiniz.
yetkimiz yokmuş..
bence konu silinmişneyse; adobe zaten flashı artık android için geliştirmeyecek.
Neden?Arkadaşlar konuyu açan benim konuyu çöpe atmışlar
Aynı konudan vardı sanırım çünkü daha önce görmüştüm.
Neden?
Aynı konudan vardı sanırım çünkü daha önce görmüştüm.
Arkadaşlar konuyu açan benim konuyu çöpe atmışlar
Site hakkında forumuna konu açıp sorununu dile getirebilirsinİyide konu çöpe atıldı ise yetkiniz yok mesajı ne alaka bunu anlayamadım. İnsan bir an dışlanmış gibi hissediyor, çöpe gitti denilse daha anlaşılır olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?