Jelly Bean, Android 4.1 olarak geliyor !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Jelly Bean, Android 4.1 olarak geliyor !
Google‘ın açık kaynak kodu ile geliştirdiği Androidişletim sistemi özellikle akıllıcep telefonları ve tabletlerde yüksek kullanımoranlarınaulaşmış durumda. Oldukça fazla cihaz üreticisi tarafından tercih edilen Android’in en son Ice Cream Sandwich adında ki 4.0.x sürümü yayınlanmıştı.

Google‘ın Android 4.0 ICS‘den sonra yeni Android mobil işletim sisteminin Jelly Bean olacağı biliniyordu. Ancak güncellemenin nasıl olacağı hakkında bilgi fazla yoktu. Bazı uzmanlar Android 5.0 olarak geleceği ve büyük bir güncelleme olacağını söylerken. Diğer bazı uzmanlar da Android 4.1 olarak geleceğini ve küçük bir güncelleme olacağını kaydetmişlerdi.

nihayet oldukça önemli bir bilgi Google‘ın kendi sitesi üzerinden geldi. Google Play Store üzerinden Galaxy Nexus HSPA+ satın alındığında “soon the first phone with Android 4.1 Jell..” şeklinde bir yazı olduğu görülüyor.Bu resimden de görüldüğü üzere 4.1 şeklinde gelmesi küçük bir güncelleme olacağını gösteriyor. Android 5.0 olarak da Lime Pie‘ın gelebileceği kaydedildi.

benim için merak konusu ise Samsung Galaxy SII'nin bu güncellemeyi alıp alamayacağı çünkü Android 4.0'ı destekleyen bir cihaz...

Tepkiler: dadaraz
Benimde merak konum galaxy s e bu guncellemeler gelirmi

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
benimde merak ettiğim konu android in bu işletim sistemlerine neden tatlı ismi verdigi

FeC!

Üye
Bu adamlar neden hep yiyecek ismi koyuyo surumlere...

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
İki hece sayesinde büyük ümitler suya düştü

Android 5.0 havada bulut sen onu unut

android 5.0 daha havalı bir isimdi sanki

bi dahaki güncelleme adı:kazandibi

klongs

Üye
alfabetik sıraya göre gidiyor baklava geçti yani

cake with icecream olcak bekleyin görün

ANDROİDİN 5.1 VERSİYONUNU BULDUM. AMA LİNKİ YOK SADECE QR CODE İLE GİRİYOR. HEMEN GİRİN! GOOGLE PLAY STOREDA BARKOD OKUYUCUSU VAR ORDAN OKUTUN!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...