Java Youtube Player

hepiniz haklısınız kontor mu kakılı sanki

oflu250

Üye
arkadaşlar turkcell'de paketler var net paketleri mesela 1 yazıp 2260'a gönderirsen içinde bulunduğun gün gece yarısına kadar(00:01) geçerli.bunu yaptığınızda satın almış oluyorsunuz,hattınızdan otomatik olarak 10 kontr düşülüyo karşılığında 30 mb lık wap bağlantısı veriyolar ben denedim 5 saat nette kaldım 11 mb harcayabildim,19 mb kaldı bitiremedim java sitelerinden birsürü pro indirdim gene bitmedi yani zarar ettik eğer işiniz varsa çok iyi bişey.gelelim diğerlerine,haftalık 25 kntr 50 mb bu daha karlı hele navigasyon kullanacaksanız en iyi alternatif derim ben özet olarak günlük:10,kntr,30mb/haftalık:25,kntr 50 mb paketler var diğerlerini bilmiyorum.şimdilik en hesaplısı bu herhalde.haa haftalık olana da 7 yazıp 2260'a gönderiyorsunuz.unutamyın video ,navigasyon,pro download dışında bir iş için bu paketleri sakın satın almayın çünki kol gibi girer kullanmadığınız internetin parasını ödemiş oluyorsunuz.peşinen düşüyolar kontrları eğer harcayıp bitirmezseniz zarar yani DİKKAT.....!

canpato

Üye
emeğe saygı ama kontörümüz yhoq

hangi akıllı girip cepten video izler ki

saolsun turkcell samsung tlf leri alanlara 1 aylık bedava internet veriyor bendede N96 olduğu için işime yaradı

tarik8

Üye
kontörlere yazık

cigo68

Üye
SaoL krdesm bnde Bunu alıyordum Yukledım denıyıcemmm ... İnT paketı Oldugu ıcın SoRun Yokk

Benm wifi li tel var şimdi bunu yuklesm Youtube çalışır mı internet üzerinden

Savass.tr.nu

--------------- Ekleme ---------------

Çalışır bir sitemiz daha var savass.tr.nu burdan da herşey bedavaya indiriyoruz

wifi den bağlananlar için güzel proğram deneyeyim bakalım

mehe63

Üye
java youtube proğram java youtube proğram