java tabanlı flash player

mrtvn

Üye
    Konu Sahibi
java tabanlı flash player
arkadaşlar java tabanlı flash player varmı varsa bulabilirmisiniz çoookkkkkkkk acilllllllllllllll ((((

Tepkiler: Silinen Üye 1929612 ve mertkaradereli

enver328

Üye
bende arıyorum fakat henüz bulamadım bazı yerlerde öyle birşey olmadığı söyleniyor...

s8h99

Üye
bulan olursa ii olur bnada lazımmm

sam@_10

Üye
bildiğim kadar java tabanlı flaşh player yok

-efşan

Üye
arkadaşım java tabanlı flah player yok diye biliyorum buzaman kadar rastlamadım öyle bir programa

Repeal

Üye
Olma ihtimali eksilerde. Böyle bir şey olmaz... ama flash video açan browser olur, server tabanlı olur o da...

Silinen Üye 1929612

Kapalı Hesap
keşke java tabanlılar için flashlı bi browser yapsalar.....
çoğu java tabanlı tel zaten 3-4 mb ye kadar uygulama açabiliyor
acaba bunun için hiç mi uğraşan yok 2-3 bilemedin 4 mblik bir java browser yapsalar süper olur

bana da lazım arkadaşlar 5800 için çok lazım tsk öneriler için

aynen ya cok lazım flash herkeze

kutxlay

Üye
Jar flashı olan yokmuuuu

Tepkiler: Kubitli
arkadaşlar bolt browser java var 2.50 bolt bitstream

keşke sıkayfireyi tekrar kullanabilsek ne güzel olurdu

zaza

Üye
arkadaşlar bolt browser java var 2.50 bolt bitstream

o pro e71 de türkçe karekterleri desteklemiyor telefon türkçe yazma dilindeolduğu için "ı" tuşu hiç kullanılamıyor o yüzden klavyeli teller yazma dilini ingilizce yapmıyana kadar iyi verim alamıyorlar ben ondan memnun değilim asla kullanmam zaten opera mini bu yüzden son sürümünde java değilde sis kullandı adamlar sorunun farkındaydı ve bu sefer sis yaptılar

haznevi

Üye
bnada lasım eger bulursanız bna ulaşırmısınız

Kubitli

Üye
Arkadaşlar bold browser açıyor diye biliyom

keşke öyle bir program olsa...

arkadaşlar bolt adlı tarayıcı flaşh videoları açabiliyor youtube ,facebook.vs ancak video akış ayarları olmalı ve video tam ekran olmuyo. Ilgilenmek isteyenler için not

----------Eklendi @ 12:23:40 ---------- Yazıldı @ 12:21:03 ----------

evet kardeş bende operamobile sis e geçtim program yaklaşık 11 mb fln oldu mükemmel kullanım sunuyor. Şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım yazılan yazılar vs. Için t9 desteklemeside çabası