serem22 Üye DiaBLoS™;1410176' Alıntı: Arkadaşlar forumda göremedim.. İşinize gerçekten yarayacaktır...Yorum yapmayacak arkadaşlar emeğe saygı olarak bir teşekkür butonunu tıklayınız. Zor birşey değil.. Emeğe Saygı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bu oyunların rar dosyası olmayanı varmı benım telefonum n 79 yukluyorum dosya turu desteklenmıyor dıyor yardımcı olursanız sevınırım emegın ıcın tesekkurler --------------- Ekleme --------------- bu oyunların rar dosyası olmayanı varmı benım telefonum nokıa n 79 yukluyorum dosya turu desteklenmıyor dıyor ne yapmam lazım emegın ıcın tesekkurler
DiaBLoS™;1410176' Alıntı: Arkadaşlar forumda göremedim.. İşinize gerçekten yarayacaktır...Yorum yapmayacak arkadaşlar emeğe saygı olarak bir teşekkür butonunu tıklayınız. Zor birşey değil.. Emeğe Saygı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bu oyunların rar dosyası olmayanı varmı benım telefonum n 79 yukluyorum dosya turu desteklenmıyor dıyor yardımcı olursanız sevınırım emegın ıcın tesekkurler --------------- Ekleme --------------- bu oyunların rar dosyası olmayanı varmı benım telefonum nokıa n 79 yukluyorum dosya turu desteklenmıyor dıyor ne yapmam lazım emegın ıcın tesekkurler
DiaBLoS Admin Konu Sahibi Buraya çıkart dediğiniz takdir de telefonunuza attığınız zaman sorun olmaması gerekiyor..!