Java Runtime 2.1 Beta for S60 5th Edition

Ö_M_E_R

Üye
    Konu Sahibi
Java Runtime 2.1 Beta for S60 5th Edition
ARKADAŞLAR UYGULAMAYI SİTSİNDEN BİZZT İNDİRİP KURDUM GÖZLE GÖRÜNÜR Bİ HIZLANMA FARKETTİM ISRARLA KURMANIZI TAVSİYE EDİYORUM AŞŞAĞDADA AÇIKLAMASI MEVCUT

İSTERSENİZ BURDANDA SİTE YORUMLARINA BAKABİLİRSİNİZ

GOOGLE ÇEVİRİ:

ava Runtime (JRT) Symbian için Java ™ uygulamaları için bir mobil çalışma süresidir. Mobil cihazınız üzerinde Java tabanlı uygulamaları çalıştırmak kullanılır. Örneğin siz Ovi Store Java oyun indir eğer için, Java Runtime kullanılarak yapılır.

Son sürümü, Java Runtime 2.1, şu anda Beta sürümü olarak S60 5th Edition cihazlar için kullanılabilir. JRT 2.1 Beta sürümü daha önceki JRT 2.0 Beta sürümü yerini alır. Son JRT 2.1 sürümü Symbian ^ 3 platform tabanlı Nokia cihazları dahil olacak ve bunun yanı S60 5th Edition cihazlar için geçerli olacak bir eklenti.

JRT 2.1 Beta geliştiriciler ve son kullanıcılar özellikler de dahil olmak üzere son mobil Java erken erişim sağlar:

* Geliştirilmiş kurulum kullanıcı deneyimi
* Geliştirilmiş MIDlet start-up deneyimi
* Geliştirilmiş güvenlik kullanıcı deneyimi

Java Runtime 2.1 Beta bugün ve Ovi Store ve diğer yerlerdeki MIDlet'leri mevcut binlerce kullanabilirsiniz.

YORUMLARINIZI VE EĞER MENUN KALIRSANIZ TEŞEKKÜRLERİNİZİ BEKLİYORUM....

Tepkiler: angel_of_death, baronsavas, serverimbenim ve 23 diğerleri

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler,dosyayı akşam eklerim..

ozanazy

Üye
Yükledim fakat çok bariz bir hızlanma farkedilmiyo sanki. Yine de sağol.

PriZm

Üye
Bu program telefonu hızlandıracağına yavaşlatıyor telefon hafızasındanda 50 mb yedi...
4 mblik prgram nasıl oluyorda 50 mb götürüyor anlamış değilim

Ö_M_E_R

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar önce yorumlar için teşekkür edrim

Uygulamaya gelince telefon hafızasından baya götürdügü dogru bendede oldu 20mb kadar gitti...

Arkadaşlar yüklemeleri hafıza kartına yapmak için yükleme dosyasını açtıktan sonra bilgileri göstere basın ve aşağıda çıkan menüden e: hafıza kartı'nı seçin

Ö_M_E_R

Üye
    Konu Sahibi
Bişey değil arkadaşlar memnun kaldıysanız sevindim...şunuda ekliyim yüklediğimden beri bir sorun yaşamadım ben telefon yavaşladı diyen arkadaşlar var benim telefon hızından bişey kaybetmedi + versiyonyükseldiğinden beri dahada hızlı...

ozanazy

Üye
Ne hızlı ne yavaş değişmedi ki. 5800 yeni versiyon gibi sadece sürüm numarası değişti.

Ö_M_E_R

Üye
    Konu Sahibi
bişey değil kardeşim....

teşekkürler,birazcık hızlandı ama psikolojik mi yoksa gerçek mi çözemedım :-D

ftsrn123

Üye
eet işe yarıyor ama otomatik tel hafızına atıyor bunu nasıl hafıza kartına yönlendircezz sorusnun cevabı :

yüklerken bilgileri göster deyin ordan tel değil hafza kartını seçin işlem tamamdır..

Ö_M_E_R

Üye
    Konu Sahibi
eet işe yarıyor ama otomatik tel hafızına atıyor bunu nasıl hafıza kartına yönlendircezz sorusnun cevabı :

yüklerken bilgileri göster deyin ordan tel değil hafza kartını seçin işlem tamamdır..

Harikasın dostum teşekkürler....

bence bariz bi gözle görülür fark war =)

emmi

Üye

bilgileri göster dedim lakin seçeneklerden tel veya hafıza kartı çıkmadı bende ?