ypasa Üye kardeş benim general mobile dstm1 telefonuma fotoğraf görüntüleyici, mp3 çalar ve kronometre proğramları ve daha vs yardımcı olurmusunuz..
kardeş benim general mobile dstm1 telefonuma fotoğraf görüntüleyici, mp3 çalar ve kronometre proğramları ve daha vs yardımcı olurmusunuz..
burakkkk123 Üye kd player s40 larda ıse yaramıyo:S butun forumlara koyuyorlar onu da anlamıs degılım.. s60 larda ıse yarıyo..
kd player s40 larda ıse yaramıyo:S butun forumlara koyuyorlar onu da anlamıs degılım.. s60 larda ıse yarıyo..
ilbay38 Üye bende d900i var kd playerı getjardan yükledim çalışıyo listeye şarkı eklerken şarkıyı seçerken added yazısı çıkıyo fakat çıkınca listede görünmüyo menü,back tuşları çalışmıyodu bide diğer programı deneyim teşekkürler paylaşım için
bende d900i var kd playerı getjardan yükledim çalışıyo listeye şarkı eklerken şarkıyı seçerken added yazısı çıkıyo fakat çıkınca listede görünmüyo menü,back tuşları çalışmıyodu bide diğer programı deneyim teşekkürler paylaşım için
EqoKraL Üye kd playeri tavsiye etmem sam d900 de yükledim acılıyo oynat diyorum ekran yanıp sonüyo bende sildim..
kd playeri tavsiye etmem sam d900 de yükledim acılıyo oynat diyorum ekran yanıp sonüyo bende sildim..