Java Dosya Yöneticisi (MobyExplorer File Manager)

leiche

Emekli Yönetici
emeğine sağlık

bagus

Üye
bu program hata verio dediğiniz herşeyi yaptım yine uygulama erişimi yok dio yardımm.....

Arkadaşlar ben bunu yükledim ama galeride TEMA adında bir klasör ortaya çıktı ve bir daha silemedim. Kullanmasını bilen varsa bana yardımcı olabilirlermi????

baranze

Üye
Kardeş Hiç Ugraşmayın Bu Işe Girmeyin Ben 2 Sinide Denedim (yazan Arkadaşın Zipledigiyi Yerden Indirdim Arkadaş Reklam Olmasın Diye Site Adını Da Yazmamış

Bunlarda
Fıs çıktı Yani şuana Kadar Dosya Yöneticisi Bulamadım Zaten

Umut-

Üye
23 sayfayı üşenmeden okudum neredeyse herkes sağol kardeş demiş, başka bişey deemiş.
Allahın bir kulu da şu program şöyle kullanılır, şöyle yapılır gibisinden bişey dememiş.
Programı bize sunan arkadaşa teşekkür eiyor ve program konusunda elle tutulur bilgiler vermesini umud ediyorum

bassasy

Üye
paylaşımın için saol

kissbaby

Üye
PayLaşım İçin TşkLer !..

sercu

Üye
Sğol denemeye değer eğer admin eklediyse.

eroyeren

Üye
Arkadasım saol ama iğrenc bı programm Bi klosere girince gountulensın mı dıe soruor ayrıca programları bluetoth ile gonderemedıkden sonra napım bn bunları

eroyeren

Üye
İnidirmeyin iğrenç bir program bluetooth ıle oyun bıle gonderemıon ındırmeye degmıcek bıse ama sag ol ardakasımm!! bu programı verdıgıne gore kendın denemedınn!!once programı kendın kullan

theugurr

Üye
türkçe olmuyomu bu program yaw

theugur

Üye
bari bunda telden tele oyun program gönderiliyomu