Japonya, internetin yerine geçecek yeni bir ağ bağlantısı arayışında olduğunu açıklad

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Japonya, internetin yerine geçecek yeni bir ağ bağlantısı arayışında olduğunu açıklad
Japonya, internetin yerine geçecek yeni bir ağ bağlantısı arayışında olduğunu açıkladı.

Japonya İletişim Bakanı, yeni bir araştırma başlattıklarını, amaçlarının interneti daha güvenilir kılmak ve daha az enerji harcayacak bir network (ağ) teknolojisi kullanarak yenileştirmek olduğunu açıkladı.
İnternetin dünyada yaygınlaşmasıyla güvenlik problemleri gittikçe artıyor. Ayrıca internet farklı tehlikeler getirebiliyor; bunlardan biri hacker diye bilinen korsanlar. Bu korsanlar bilgisayarları ele geçirebiliyor ve bu nedenle on-line bankacılık aracılığı ile banka hesapları boşaltılabiliyor.
Japonya İletişim Bakanlığı Müdür Yardımcısı Yoshihiro Onishi, “Japonya teknoloji konusunda rekabet içinde kalmak zorunda. Yeni bir ağ bağlantısı teknolojisinin 2020 yılında devreye girmesi bekleniyor. İnternet limitini dolduruyor. Bu nedenle böyle bir araştırmaya ihtiyaç duyuyoruz” dedi.
Bilim adamları da aynı fikirdeler. İnternetin yerine geçecek veya internet ile birlikte var olacak tamamen yeni bir ağ bağlantısının gelişmesi gerektiğini düşünüyorlar. Yoshihiro Onishi, “Bu konuda diğer ülkelerle iş birliği söz konusu olabilir” şeklinde açıklama yaptı.
Japonya’da gerçekleştirilene benzer araştırmaların ABD ve Avrupa’da da, internetin altyapı mimarisini yenilemek amacıyla, başlatıldığı belirtiliyor. Ancak özellikle ABD’deki bu girişimlerin 10-15 yıldan önce meyve vermesi beklenmiyor.
NTV

mservank

Üye
evet ben de okudum ntv de ıp adresi üretilemeyeceği için yeni bi çözüm yolumuymuş neymiş bakalım inş güzel bişidir 15 yıl bekleriz allahın izniyle

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Türkiye gelmesini acaba çocuklarım görür mü

Japonlar Dusunuyorlarsa Boyle Birsey Kisa Surede Gerceklestirirler.

Ozan

Admin
Japonlar yeni teknolojiye atlayacaklar bize de ellerindeki teknolojiyi postalayacaklar yinede güzel inşallah olur

Banane benim ip m var yapılmasın kardeşim

Amerika2ya alternatif yeni bir ağ olacağı kesin ve güzel olacak gibi

Konu Sahibi
dediğim gibi bu caponlar yaparsa tam yaparlar

ναη_нσιנ∂σηк;447806' Alıntı:
Türkiye gelmesini acaba çocuklarım görür mü

ben bizim verdiimiz 30 mlyonla 16 mbit baglanan avrupalıların yerinde olabilceimiz günleri cocuklarım görürmü die düşünüom sen ne düşünmüşsün abi =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...