jailbreak ve sürüm yükseltme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
jailbreak ve sürüm yükseltme
iPod Touch 4g almayı düşünüyorum.Ama Apple makineleri hakkında hiç bir bilgim yok.Bu jailbreakı bana anlatır mısın?Yapımı zor mudur?Yanlış yapılırsa makineyi bozar mı?Ne yararı olur?Ve sürüm yükselmenin yararlarını anlatır mısınız?Kolay mıdır?

Sürüm yükseltmenin avantajları şunlar:
Genellikle bir önceki sürümde bulunan eksiklikler giderilir, belki birkaç yeni özellik eklenir, ve yine belki hızlandırma yapılır bazı ayarlarda.
Fakat sürüm yükseltmenin bir de dezavantajı vardır, eğer telefonu vs sürekli jailbreak'li olarak kullanmak istiyorsan güncelleme çıkar çıkmaz hemen yapmayacaksın, untethered jailbreak versiyonunun çıkmasını bekleyeceksin, o çıkınca önce güncelleyip sonra jailbreak yapacaksın.
Gelelim jailbreak'e
jailbreak yapmak için belli programlar var, onları indiriyorsun bilgisayara, açıyorsun programı, telefonu, ipod'u bağlıyorsun bilgisayara, o kendiliğinden yapıyor jailbreak'i, bu işlem yaklaşık 10 dk civarında zaman alıyor.
Yanlış yapman durumunda bildiğim kadarıyla geri döndürme imkanları mevcut.
Jailbreak'in yararı şu:
appstore'da paralı olan uygulamaların hemen hemen hepsini ücretsiz olarak indirebiliyorsun oynayabiliyorsun.
Kısaca böyle umarım yardımcı olurum.

Konu Sahibi

Çok yardımcı oldun kardeşim saol ama bi kaç sorum daha olacak.Bilgisayarsız oyun yüklenmezmi.Jail break ve sürüm yükseltmek zor mu?

Çok yardımcı oldun kardeşim saol ama bi kaç sorum daha olacak.Bilgisayarsız oyun yüklenmezmi.Jail break ve sürüm yükseltmek zor mu?
Hiç zor değil dostum dediğim gibi bilgisayara bağlıyorsun, güncelleyeceksen güncelle butonuna, jailbreak yapacaksan önce her ihtimale karşı yedek alıp jailbreak butonuna basıyorsun her işi o kendisi hallediyor.
Bilgisayar olmadan da yükleyebilirsin tabi, jailbreak yaptıktan sonra telefonuna cydia ve installous yüklenir, telefonundan internete bağlanarak bu programlardan istediğin şeyi indirip yükleyebilirsin

Konu Sahibi

Hm.çok sağol kardeşim.bide 8gb yetmez dyolar.benim param az.450 tl ye vardı teknosada 600 olmuş doğubankta kaçtır acaba

valla fiyatlar hakkında bir fikrim yok, ben 550 tl'ye 16 gb CDMA iphone aldım yani hatsız versiyonu.
Oyun oynayacaksan, müzik dinleyeceksen 8 gb kesinlikle yetmez bana 16 yetmiyor çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...