Jail Break olmali mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Jail Break olmali mi?
Merhaba arkadaslar. Jail break ile ilgili bircok arastirma yaptim bugun ama emin olamadim. Bazilari jb olmadan iphone yok derken bazilariysa jb telefon icin bir felaket eger apple onaylamiyorsa kullanilmamali diyor. Bana da apple'in bir bildigi var da diger sitelerden indirme yapmama izin vermiyor gibi geliyor. Ama ayni zamanda uygulamalarin ucretsizi varken niye para vereyim ki diye dusunuyorum. Ne yapmaliyim sizce? Yuklersem faydali olur mu? Fikirlerinizi bekliyorum. Simdiden tesekkurler.

Apache11

Üye
Jb demek özgürlük demek jb demek kızgın
kumlardan serin sulara atlamak demek jb
demek bir ihtimal daha var demek jb demek
sırtının tam ortasında çıkan sivilceyi kaşıyacak
birisini bulmak demek ve JB demek aslında Sen olmak demek...

Epple

Üye
Apple, uygulamalari bedavaya indirmeyi istemedigi icin onaylamiyor. Bence kesinlikle Jailbreak yap derim

15097

Üye
JB olmazsa olmaz bence bir iOS cihazında/iDevice'ta

Jbye apple de destek veriyor etek altindan, sen yap jb yi

4s imi aldiktan 2 gun sonra jb yaptim ios 6 ya guncelleyince gitti ciksin yine yapicam iphone u iphone yapan jb dir !

ben satin aliyorum acikcasi.

Jb lide kullandim uzun bir sure o zaman bedavaya indiriyordum ama ucuz etin yahnisi yavan olur derlerye o hesap bu sefer surekli bisiler deniyorsun felan.
Keyfin bilir jb sarj suresini etkiliyor

zaza

Üye
Cihazı sadece apple cihazları arasında kullanacağın bluetooth, upload-Download yapamayacağın bir tarayıcı, Görüntülü görüşmeyi sadece wifi ile yapmak ve sadece appstoredan indirdiğin uygulamaların kurulu olduğu bir iPhone olarak kullanmak istiyorsan jailbreak yapma.

Tepkiler: hacker_ceset

gogis

Üye

mobilden giriyorum onaylama smileyini bilmiyorum hocam ama katılıyorum

adamın dibisin muhteşem açıkladın haa

Jailbreak yapma telefonun garantisini etkiler mi?

azrock

Üye

Etkiliyordu bence...

JB garantiyi tabiki de etkiler.

Ayrıca hala JB'yi beleş uygulama indirmeye yarıyor sananlar var. Bilmiyorum; biliyor musunuz ama JailBreak yasal ama Installous vb. gibi programlardan paralı uygulama indirmek yasa dışı. Apple bunun önüne geçemediğinden olacak ki dava açmıyor. Apple'ın nasıl patentine ve haklarını koruyan bir şirket olduğunu biliyoruz hepimiz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...