JAF'ta Local Mode'de Kalma Hatasını Giderdim!

Bu sorun ilk başlarda bende yoktu ama şimdilerde çıkmaya başladı. Nokia Ovi Suite Yüklü. Nokia Suite'ye geçmedim ama sanırım bununla alakası yok çözemedim. Jaf'la Flash işlemini yaparken telefonun sürücülerini yüklerse yani bb5 vs. yükleme şeyleri çıkarsa sistem tepsisinde bildirim olarak sorunsuz flash atıyor. Anlamadım gitti. Birde bu olayı deniyim daha yeni gördüm

Üstad, Teşekkürler.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Belki Ovi Suite senden gizli sürücüleri yüklemiştir .

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Linkler derken adreslerini yazarsan sevinirim.

Multiupload linki kaldırılıp yerine mediafire linki eklendi.

bende de local modda kalıyordu, ama cfw sorusuz yüklenmiş oluyordu. deyiycem.. teşekkürler.

BEN O SORUNU ŞÖYLE ÇÖZÜYORUM;

Local mode de kalınca bataryayı çıkartıp takıyorum ve telefonu açıyorum, hiç bir zararınıda görmedim.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
BEN O SORUNU ŞÖYLE ÇÖZÜYORUM;

Local mode de kalınca bataryayı çıkartıp takıyorum ve telefonu açıyorum, hiç bir zararınıda görmedim.

Bizim gibi CFW yapımcıları telefonun pilini çıkarıp taksaydı herhalde telefonun arka kapağını kullanmazdık

Yani demek istediğim, bu geçici bir çözüm bizler için kalıcı lazım. Bir günde 20 defa telefonun kapağını çıkarıp takmak iyi olmaz yani

ben program files'ta, geçici olarak nokia klasörünün içindeki herşeyi (phoenix hariç) başka bir klasöre taşıdım. sorun çözüldü. sanırım en kolayı benimki oldu.

haklı olabilirsin.

CanKartaL

Emekli Yönetici
Konu içeriği konu sahibi tarafından kaldırılmış.