JAF v.1.98.62 Türkçe ve Kullanımı

fat304h

Üye
Arkadaşlar Nokia Asha 302 Telefonumu bu ekranda bulamıyorum yardım :S :S:

güzel ve hoş yapmışsında ben telefona ilk defa cfw atıyorum lütfen anlatımı sen yaparmısın...

krmtmac1

Üye
N86ya atmak isterken, yüklüyor yüklüyor en sonunda ekranda nokia yazısı, dont responding phone yazıyor programda. Nasıl çözebilirim

arkadaşm ben bu fotoları rambonun konusundan aldımanlatımıda rambonun konusundan aldım

yaw siz bu programın Türkçesini nasıl kullanıyorsunuz. Türkçe yükleme yapınca programda hiç bir yazı yok sadece panel gözüküyor. İngilizcesini kurunca hepsi gözüküyor yazıların hiçbir sıkıntı olmuyor, Türkçe de ise sadece pencere ne yazı ne seçenek çıkıyor, ne kadar uyumluluk modu varsa denedim olmuyor anlamadım bir türlü win7 kullanıyorum

açıkcası win7de hiç kullanmadım lakin uyumluluk ayarlarını yaparak sorunu gidermen lazımdı normalde baştan yükle olmadı format at pcye

xxcbxx

Üye
eyw saolasın çok işime yaradıı

kecik.tr

Üye
ben nokia 500 kullanıyorum telefon kapalıyken usbde sarj oluyor bilgisayar görmüyor nasıl yapacam ?

3. adimin basinda "Masaüstündeki OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 kısayoluna çift tıklayarak çalıştırın ve çıkan pencerede GO'ya tıklayın." demissin go ya tikladigimda "Cannot create file C:\Program Files (x86)\ODEON\JAF\winscard.dll" seklinde bi hatayla karsilasiyorum ne yapmaliyim

whitead

Üye
öncelikle sağolasın dediklerini aynen yaptım ancak Flash tuşuna basına telefon arıyor diyor ve sonuç: error reading phone init data...
yardımlarını bekliyorum.

Kardeşim nokia 808 RM-807 bir türlü bulamadım bir yardımcı olurmusun nasıl yapabilirim :// Phoenix le de yapamadım :/

telefonun ekranında local mode yazıyor ve şu hatayı alıyorum. Dediklerinin aynısını yaptım.

CMT oturum sonlaniyor...
CMT Sifirlandi...
Tamamlaniyor...
MCUSW: (null)
APESW: (null)
VersionSW: (null)
Ürünkodu:
Test modu ayarlari...
HATA! ISLEM IPTAL!
TAMAM