yusif_71
Üye
yok hayır telefona cfyi atıyorum ama en sonda hani local mode yazıor ya telefonda işlem bitince done yazıor orda kutucukta normal modeyi seçiyorum ama olmuyorr telefon açılmıyor power tuşuna basıyorum sadce titreşim geliyor ama telefonum açılmıyor?
en sonunda boyle bir uyarı aldım
phone didn't respond if the phone is not started yet please wait for the phone to start and connect to usb then press yes contiune if phone is not responding press no
yes / no diye bilen var mı arkadaslar lütfen yardım edermisniiz?
hocam done yazdıktan sonra bekle. telefonunun ekranındaki local mod yazısı gidene kadar bekle. yaklaşık 20 dakika sürer. ondan sonra telefonunu açabilirsin[/B]
--------------- Ekleme ---------------
en sonunda derken neyi kastediyorsun hocam. tam olarak sorununuzu anlatırsanız çözüm üretebiliriz. çünkü uyarıları flasha tıkladıktan sonra alıyoruz
busorun bendede oluştu bi kaç kere jaf programı ile format attım ve son kez yeni güncelleme yapayım dedim tekrar denedim sonuna kadar gitti karsıma bi pencere cıktı ve telefonun ekranında sanki mürekkep dağılmaları oluyomus gibi reset attırmaya calısıyo program ama telefon reset atmıyo cıkan pencerede yes tusuna basınca done yazısı geliyo telefon kapanıyo ama açmaya calıstığımda titreşim geliyo ama açılmıyo telefon elle format denedim olmadı tekrar jafla denedim hep aynı hata ve açılmıyo bi kaç versiyon denedim olmadı orginal softwareden güncelleyim dedim telefonu gormedi yardım pls(
sağolasın nadir hocam. sende olmasan teşekkür edecek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?