arkadaşalar mymobilepark adlı sitede oyunların jad uzantılı dosyaları var ama jar uzantılı yok telefonum D900i ve telefonuma jad uzantılı dosyayı softick ile yüklerken aynı oyunun jar uzantısını da istiyor. ama bende jar uzantısı yok. aynı jadmaker gibi jadi jara çeviren jarmaker varmı? varsa lütfen siteye yükleyin
arkadaslar ben zıp ve sıs ı denedım acmadı telefon(nokıa 6111) nasıl yapacam jad mı jar mı ındırcem bunu bılen tobey_karaca@hotmail.com u eklesın ve bana solesın acıl
<div class='quotetop'>(perfectlover @ Apr 29 2006, 01:19 PM) [post=325122]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Senin .jad uzantılı diye bahsettiğin oyunlar .jar uzantılıdır ve maxicepte bol bol vardır. Yani bunlar java oyunlardır. .jad uzantısı, . jar dosyalarını telefonun tanıması için içerisinde midlett ve class bilgilerini barındıran yardımcı dosyalardır. Sitede java oyunlara bak ve telefonuna uygun olanları indir.
[/b]
Senin .jad uzantılı diye bahsettiğin oyunlar .jar uzantılıdır ve maxicepte bol bol vardır. Yani bunlar java oyunlardır. .jad uzantısı, . jar dosyalarını telefonun tanıması için içerisinde midlett ve class bilgilerini barındıran yardımcı dosyalardır. Sitede java oyunlara bak ve telefonuna uygun olanları indir.