ekolix Üye valla ben bu konuda fazla bır sey deyemeyecem arkadaslar.... sonucta balık hem tımsah etınden daha lezzetlı olacak deıl ya!!!
valla ben bu konuda fazla bır sey deyemeyecem arkadaslar.... sonucta balık hem tımsah etınden daha lezzetlı olacak deıl ya!!!
UndeRqRo.uNd Üye Originally posted by DefectoR+Sep 20 2005, 09:26 AM--><div class='quotetop'>QUOTE(DefectoR @ Sep 20 2005, 09:26 AM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-_REvOLvER_@Sep 20 2005, 12:07 AM Enteresan ... Yakında sahil güvenlik, "köpek balığı alarmı" vermeye başlamasada sahillerde [post=171015]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Yo hayır İzmirde hemen her zaman yakalanır, balık hallerine git bak köpek balıkları eksik olmaz D bi dene alıp yemek var falla [post=171230]Quoted post[/post][/b][/quote] abi ısmarla yiyelim köpek balığı :P
Originally posted by DefectoR+Sep 20 2005, 09:26 AM--><div class='quotetop'>QUOTE(DefectoR @ Sep 20 2005, 09:26 AM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-_REvOLvER_@Sep 20 2005, 12:07 AM Enteresan ... Yakında sahil güvenlik, "köpek balığı alarmı" vermeye başlamasada sahillerde [post=171015]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Yo hayır İzmirde hemen her zaman yakalanır, balık hallerine git bak köpek balıkları eksik olmaz D bi dene alıp yemek var falla [post=171230]Quoted post[/post][/b][/quote] abi ısmarla yiyelim köpek balığı :P
DefectoR Originally posted by UndeRqRo.uNd@Sep 21 2005, 07:02 PM abi ısmarla yiyelim köpek balığı :P [post=173051]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Bu ne biçim imza lem adam gibi bişi yap şuna
Originally posted by UndeRqRo.uNd@Sep 21 2005, 07:02 PM abi ısmarla yiyelim köpek balığı :P [post=173051]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Bu ne biçim imza lem adam gibi bişi yap şuna
NeedLeFLuff Üye Originally posted by van_hoijdonk@Sep 19 2005, 10:40 PM Küçük... [post=170918]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... bayada küçük hani görsen bi daha denize girmeyeceğine eminim
Originally posted by van_hoijdonk@Sep 19 2005, 10:40 PM Küçük... [post=170918]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... bayada küçük hani görsen bi daha denize girmeyeceğine eminim
UndeRqRo.uNd Üye abi arkadaşlar yabancı değil G-UNİT SOLDİERS fakat bir kaçı eksik. onları da jewel_ma abimiz tamamlasın : ))
abi arkadaşlar yabancı değil G-UNİT SOLDİERS fakat bir kaçı eksik. onları da jewel_ma abimiz tamamlasın : ))
DefectoR Originally posted by juniouremre@Sep 21 2005, 08:16 PM kardeş köpek balığı yiyilirmi? [post=173208]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... yenir arkadaşım
Originally posted by juniouremre@Sep 21 2005, 08:16 PM kardeş köpek balığı yiyilirmi? [post=173208]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... yenir arkadaşım
Aeon Üye İzmirdeki balıkçılarda genelde bulunur köpek balığı.köpek balığı da yedim ancak öyle faklı bir tadı yok.Fekat deniz kestanesinin tadı müthiştir zeytin ve beyaz peynirle yemenizi tavsiye ederim
İzmirdeki balıkçılarda genelde bulunur köpek balığı.köpek balığı da yedim ancak öyle faklı bir tadı yok.Fekat deniz kestanesinin tadı müthiştir zeytin ve beyaz peynirle yemenizi tavsiye ederim